Šis skanus braškių punšas sujungia braškių skonį su ryškiomis citrusinių vaisių sultimis ir trupučiu aviečių šerbeto, kad būtų itin smagus ir kvapnus Valentino dienos punšas, kuris patiks ir vaikams, ir suaugusiems! Papildykite braškių širdelėmis, kurios puikiai papildys Galentino dieną ar net kitą jūsų nuotakos vakarėlį!

Stiklinės su braškiniu punšu ir Valentino dienos šiaudeliu

Valentino dienos braškių punšas

Mums patinka gaminti gėrimus, kurie būtų tinkami ir vaikams, bet ir pakankamai geri, kad suaugusiems būtų malonu juos gerti! Sukūrėme daugiau nei 50 skirtingų gėrimų receptų, įskaitant viską nuo geriausio naminio limonado iki puošnaus aviečių kokteilio!

Artėjant Valentino dienai, pagalvojau, kad būtų smagu pasidalinti firminiu gėrimu, kuris tinka tiek vaikų Valentino dienos vakarėliams, tiek Galentino mergaičių vakarėliams ir net pasimatymų vakarėliams!

Tačiau neapsiribokite – galite tai pasigaminti ir Motinos dienai, Velykoms ar tikrai visai vasarai, kol braškės šviežios ir gardžiai papuošti viršūnę!

Kodėl tau tai patiks

  • Ryški spalva – Šis braškinis punšas turi gražią ryškiai rožinę spalvą, kuri puikiai tiktų su bet kokia kūdikio vakarėlio tema, nuotakos vakarėliu ar, kaip minėta anksčiau, Valentino dienos vakarėliams!
  • Braškių skonio – braškių skonis kartu su aviečių šerbetu padaro tai ryškų ir gaivų punšį, kuris patiks visiems!
  • Patogus vaikams, bet ne tik vaikams – Nors tai akivaizdžiai tinkamas vaikams, jis tinka ir suaugusiems, todėl tai puikus firminis gėrimas daugeliui renginių!
ingredientai braškių punšui su etiketėmis pagamintiingredientai braškių punšui su etiketėmis pagaminti
  1. Braškių želatina – tiks bet kokia braškių skonio želatina, „Jello“ arba bendras prekės ženklas. Tiesiog įsitikinkite, kad gaunate braškių, o ne kažko kito raudono, pavyzdžiui, vyšnių ar aviečių. Jei netyčia gavote vyšnių, vietoj to padarykite šį Kalėdų Senelio punšą (ir tiesiog uždėkite širdeles!)
  2. Vanduo – Šiam receptui reikės ir karšto, ir šalto vandens, kad įsitikintumėte, jog želatina tinkamai ištirps!
  3. Sprite – Man asmeniškai šiame recepte labiau patinka Sprite, bet tiks ir 7-Up. Aš nemėgstu Starry, todėl tai praleisčiau, bet jei neturite nieko kito, jis turėtų veikti labai greitai.
  4. Aviečių šerbetas – įsitikinkite, kad gaunate šerbetą, o ne aviečių šerbetą, jei griebiatės aviečių šerbeto, pasigaminkite šį vasarinį aviečių punšą!

Šį braškių punšą pasigaminti taip paprasta! Jei galite pagaminti „Jello“ (ir visi gali), galite padaryti šį pušą!

1 – Padarykite braškių punšo pagrindą

Šio Valentino dienos punšo pagrindas yra braškių želė, kuri suteikia jam puikų braškių skonį, kuris jums patiks!

Pradėkite sumaišykite karštą vandenį ir cukrų dideliame šaldiklyje saugiame dubenyje. Paprastai naudoju savo puodo dubenį, bet jei neturite tokio, kuris būtų saugus šaldytuve, pirmam žingsniui galite naudoti bet ką, ką turite, ir vėliau perkelti.

Želatiną įmaišykite į karštą vandenį, kol ji visiškai ištirps. Tada į tą patį dubenį įpilkite cukraus ir šalto vandens ir maišykite, kol viskas gerai susimaišys.

Baigti pagrindą į mišinį įpilti ananasų sulčių ir išmaišyti.

Tada perkelkite visą dubenį į šaldiklį ir užšaldykite mažiausiai keturioms valandoms, geriausia per naktį.

Patarimas!

Mėgstu užšaldyti punšą, kad patiekiant būtų šalta (be ledo). Tai taip pat neleidžia šerbetui per greitai ištirpti. Tačiau jei neturite laiko užšaldyti punšo – tiesiog įsitikinkite, kad naudojate atšaldytus skysčius, kad jis būtų bent jau šaltas, jei ne ledinis – ir galėsite pereiti prie kito žingsnio.

keturi vaizdai, kuriuose vaizduojamas braškių punšasketuri vaizdai, kuriuose vaizduojamas braškių punšas

2 – Užbaikite braškių punšą

Maždaug 15–30 minučių prieš ruošiant punšą patiekti, ištraukite jį iš šaldiklio ir leiskite šiek tiek atitirpti, kad pereidami prie kito žingsnio iš tikrųjų galėtumėte jį įmaišyti.

Kai jis pakankamai atitirps, kad galėtumėte maišyti (gali būti šiek tiek purus), pridėkite „Sprite“ ir maišykite, kad susimaišytų.

šaldytas braškių punšas punšo dubenyješaldytas braškių punšas punšo dubenyje

3 – Įdėkite šerbetą

Prieš patiekdami punšą, įdėkite kaušelius aviečių šerbeto ant punšo viršaus. Supjaustykite šiek tiek šviežių braškių ir taip pat išmeskite jas papuošimui (jei norite).

braškių punšas su kaušeliais šerbetobraškių punšas su kaušeliais šerbeto

4 – Patiekite Valentino dienos punšą

Įdėjus šerbetą, laikas patiekti braškių punšą! Galite tiesiog leisti žmonėms patiekti save tiesiai iš perforatoriaus dubenėlio arba galite iš anksto užpildyti puodelius.

Aš asmeniškai manau, kad smagu iš anksto užpildyti puodelius, papuoštus braškių širdelėmis ir šlifuojančiu cukrumi padengtu kraštu arba pabarstyti krašteliu, kad šis Valentino dienos punšas būtų dar smagesnis, bet jei nenorite to papildomo darbo, leiskite žmonėms patiekti savo yra tiesiog gerai!

braškių punšą išskobti iš punšo dubensbraškių punšą išskobti iš punšo dubens

Ekspertų patarimai ir saugojimo informacija

Užšaldykite braškių mišinį savo punšo dubenyje kad atšilus nereikėtų jo perkelti. Daug lengviau tiesiog įdėti viską tiesiai ant viršaus!

Įsitikinkite, kad visi jūsų skysčiai yra atšaldyti jei planuojate patiekti neužšalę!

Praleiskite ledą, kad jis neprarastų skonio šio braškių punšo. Naudokite atšaldytus skysčius arba užšaldykite punšą, kad nereikėtų naudoti ledo!

Likučius laikykite šaldytuve ąsotyje iki trijų dienų. Šerbetas akivaizdžiai ištirps, bet skonis vis tiek geras! Jei norite, prieš pat mėgaujantis likučiais galite įpilti papildomą kaušelį naujo šerbeto!

stiklinės raudonojo braškinio punšo su Valentino dienos papuošimaisstiklinės raudonojo braškinio punšo su Valentino dienos papuošimais

Receptų DUK

Kaip padengti stiklinės kraštą cukrumi?

Panardinkite stiklinės kraštą į paprastą sirupą arba šiek tiek citrinos (arba bet kokių citrusinių vaisių) sulčių, tada nedelsdami pamerkite į šlifavimo cukrų. Man patinka naudoti šią raudoną, bet galite naudoti bet kokią norimą spalvą!

Kiek žmonių aptarnauja šis smūgis?

Šis perforatorius tarnaus 24 žmonėms šešių uncijų puodeliuose ir 20 žmonių aštuonių uncijų puodeliuose. Patiekiant punšą visada rekomenduoju rinktis mažiausius puodelius, kad žmonės jo neiššvaistytų. Jie visada gali sugrįžti ir gauti daugiau, bet jei patieksite didesnėse taurėse, dažnai jie išgers ne tiek, kiek telpa stiklinėje, ir tiesiog išmes.

stiklinės braškinio punšo su šiaudeliaisstiklinės braškinio punšo su šiaudeliais

Jei jums patinka punšai, tuomet turite išbandyti šiuos punšo receptus!

  • Šventinis punšas – Paprastai tai gaminame per žiemos šventes, tačiau šis aviečių šerbeto punšas yra tikrai geras bet kuriuo metų laiku!
  • Kalėdinis punšas – Mes tai vadiname mūsų skaniu kalėdiniu punšu, nes jis toks geras. Tikrai vienas iš mūsų mėgstamiausių!
  • Moliūgų punšas – šis smagus rudens arba Helovino punšas yra apelsinų skonio ir skanus! Jei norite kažko tikrai moliūgų skonio, išbandykite mūsų moliūgų sultis (tai Hario Poterio kopija!).
  • Rožinis punšas – šis linksmas rožinis punšas yra dar vienas puikus pasirinkimas Valentino dienai!
  • Vakarėlio smūgis – šis 3 ingredientų punšas yra vienas iš mano mėgstamiausių savo ryškia ir šventiška spalva (ir skoniu).

Norite daugiau skanių receptų, kaip šis? Įveskite savo vardą ir el. pašto adresą žemiau esančioje formoje, kad prisijungtumėte prie „Play Party Plan“ bendruomenės! Kassavaitinius receptus ir vakarėlių idėjas gausite tiesiai į savo pašto dėžutę!

Iš viso: 4 valandų 5 minučių

Aptarnauja 24 porcijos

  • Įpilkite braškių želė į verdantį vandenį ir maišykite, kol visiškai ištirps. Supilkite į didelį šaldiklyje saugų dubenį (idealiu atveju perforavimo dubenį).

  • Į mišinį įpilkite cukraus ir šalto vandens ir maišykite, kol cukrus ištirps.

  • Į dubenį įpilkite ananasų sulčių ir gerai išmaišykite. Įdėkite dubenį į šaldiklį mažiausiai keturioms valandoms, geriausia nakčiai. (Tai neprivaloma – žr. pastabų skyrių).

  • Maždaug 30 minučių prieš patiekiant, išimkite punšą iš šaldiklio ir leiskite atitirpti.

  • Prieš patiekdami į punšo mišinį įpilkite Sprite ir gerai išmaišykite.

  • Ant viršaus uždėkite kaušelius aviečių šerbeto (nemaišykite), tada papuoškite griežinėliais pjaustytomis braškėmis (nebūtina). Patiekite iš karto.

Techniškai nereikia šaldyti braškių mišinio, kad šis punšas išliktų skanus – aš tiesiog mėgstu jį užšaldyti, kad būtų malonus ledas, nenaudojant ledo. Tai taip pat padeda, kad šerbetas per greitai neištirptų, bet jei esate žiupsnelis, įsitikinkite, kad naudojate visus atšaldytus ingredientus ir viskas turėtų būti gerai!

Kalorijos: 238kcal, Angliavandeniai: 55g, Baltymai: 1g, Riebalai: 2g, Sotieji riebalai: 1g, Polinesotieji riebalai: 0.1g, Mononesotieji riebalai: 0.4g, Cholesterolis: 1mg, Natris: 66mg, Kalis: 108mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 50g, Vitaminas A: 37TV, Vitaminas C: 4mg, Kalcis: 50mg, Geležis: 0.2mg

Kursas: Gėrimai

Virtuvė: Amerikos



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -