Jei norite namuose pasigaminti „Chick-Fil-A“ grynuolius, kurie skonio, kaip ir tikras dalykas, skaitykite toliau! Šis „Copycat Chick Fil“ vištienos grynuolių receptas yra toks pat geras, kokį gali gauti neįlipant į jūsų automobilį ir einant į tikrąjį restoraną.
Vištienos įkandimai išmetami į marinuotų sulčių (slaptą ingredientą), cukraus milteliai ir duonos virti iki auksinio tobulumo. Pridėkite keletą ritinių, kad padarytumėte vištienos mini, arba valgykite juos tiesiai, kad galėtumėte puikių vakarėlių užkandžių, šeimos vakarienės ar tiesiog užklupimo vietoje, kai trokštate „Nuggets“!


Geriausias vištienos grynuolio receptas
Yra kažkas apie „Chick-fil-a“ grynuolius, kurie yra tiesiog geresni nei visi kiti vištienos grynuoliai, kuriuos aš kada nors turėjau-galbūt todėl, kad galite pasakyti, kad jie iš tikrųjų pagaminti iš vištienos, o gal tai yra tobula duona.
Nežinau, bet iš visų ten esančių vištienos grynuolių mano vaikai juos rinktų kiekvieną kartą. Deja, nėra „Chick-Fil-A“ super arti mūsų, taigi, jei mes jau esame namuose (arba tai sekmadienį), vietoj to mes gaminame savo grynuolius namuose!
Šis „Copycat“ receptas yra tobulumas, jie skonis tiek, kiek jūs gaunate restoranuose, galbūt negalėsite jiems atskirti! Tiksliai būtinai vykdykite žemiau pateiktas instrukcijas, nes jei išimsite bet kurį iš specialių ingredientų, prarasite ikonišką „Chick-Fil-A“ skonį!
Kodėl jums patiks šie „Chick-fil-a“ grynuoliai
- Jie skonis kaip tikras dalykas! Tikriausiai jūsų vaikai net nepastebės, jei juos padarysite!
- Jie yra daug pigesni Norėdami įsigyti, nei pirkti – galite sudaryti didžiulę partiją už tą pačią kainą! Puikiai tinka tarnauti vakarėliuose – jie yra vienas iš mano mėgstamiausių „Super Bowl“ užkandžių!
- Galite juos pasigaminti sekmadienį Nes visi žino, kad sekmadieniais nukentėjo didžiausias „Chick-Fil-A“ potraukis!
Vištienos grynuolių ingredientai


Ingredientų užrašai ir pakeitimai
- Vištienos krūtinėlė – Įsitikinkite, kad naudojate tik vištienos krūtines be odos be kaulų (dar žinomo kaip balta mėsa). Jei paslėpsite tamsią mėsą ar naudojate šlaunis ar dar ką nors, negausite tų pačių sultingų baltos mėsos vištienos įkandimų, kuriuos gausite restorane! Vištienos gabalėlius supjaustykite įkandimo dydžio gabalėliais, maždaug tokio paties dydžio, kad jie virtų tolygiai!
- Marinuotų sulčių – Nepraleiskite krapų marinatų sulčių, kurios gali skambėti. Negalite jo paragauti, tačiau pastebėsite skirtumą, jei jį praleisite.
- Žemės riešutų aliejus -Šiame recepte kepti žemės riešutų aliejų, nes „Chick-Fil-A“ yra ir jis turi kitokį skonį nei kiti aliejai, tačiau jūs galite naudoti kitus aliejus (pvz., Rapsų aliejų-tai tiesiog ne mano mėgstamiausia) Jie turi aukštą dūmų tašką.
Kaip pasigaminti naminių „Chick-fil-a“ grynuolių
Šiuos grynuolius iš tikrųjų gana lengva pagaminti – tai tik vištienos marinavimo, padengimo ir kepimo „Nuggets“ reikalas.
1 – Marinuokite vištieną
Pradėkite sujungdami pusantro puodelio pieno ir marinuotų sulčių kartu į dubenį, kuris yra pakankamai didelis, kad laikytų jūsų vištieną.
Kai tai bus sujungta, įpilkite supjaustytų vištienos gabalėlių į dubenį ir uždenkite. Įdėkite dubenį į šaldytuvą, kad marinuotume bent valandą, idealiu atveju, jei 3–4, bet aš gaunu, kad ne visi tam turi laiko!


2 – Padarykite grynuolio duoną
Kol vištienos gabalėliai marinuoja, todėl kepimo duona gamina grynuolių duoną, pirmiausia naudodami virtuvės kombainą, kad subtiliai sutriuškintų „Ritz“ krekerius.
Tada sumaišykite krekerio trupinius, džiūvėsėlius, visus tikslus miltus, papriką, pipirus, druską ir cukraus miltelinį cukrų, esant galono dydžio užtrauktuko viršutiniam maišui.


3 – duonos vištienos grynuoliai
Įdėkite marinuotus vištienos grynuolius į duonos maišą ir įmeskite, kol jie visi padengti miltų mišinyje.


4-kepkite „Chick-Fil-A Chicken Nuggets“
Įpilkite žemės riešutų aliejaus į gilią džiovinimo keptuvę, olandų krosnį ar gilią keptuvę – įsitikinkite, kad turite pakankamai aliejaus, kad padengtumėte vieną grynuolių sluoksnį (galite juos virti partijomis).
Įkaitinkite aliejų iki 350–360 laipsnių (patikrinkite, ar virtuvės termometru, kaip šis), ant vidutinės stiprios ugnies. Norite įsitikinti, kad aliejaus neperdirbate per karštą, arba kepdami duoną išorėje greičiau, nei virkite vištieną, o ne tai, ko norite.
Įmeskite grynuolius į aliejų ir leiskite juos kepti iki auksinės rudos spalvos, paprastai 2–3 minutes. Man patinka tai daryti partijomis, atsižvelgiant į tai, koks didelis mano puodas ir karštas daug vištienos grynuolių. Geriau virti partijomis, nei juos perpildyti keptuvę!


Nuimkite grynuolius naudodami plyšį šaukštą ir padėkite ant lėkštės arba kepimo skardos, išklotos popieriniu rankšluosčiu, kad sugertų bet kokį riebalų perteklių. Toliau kepkite grynuolius, kol jie bus baigti!


Leiskite jiems atvėsti, kol jie pakankamai atvės, kad galėtų valgyti ir patiektų su mėgstamais panardinamais padažais! Tai puikiai tinka vakarienei arba uždeda krūvą ant lėkštutės ir patiekite juos kitame vakarėlyje!
Patarimai ir saugojimo informacija
Jei jūsų aliejus pasidaro per karštas, būtinai leiskite jį atvėsti Prieš pradėdami kepti jame esančius grynuolius. Duba greitai sudegs ir sugadins visą jūsų sunkų darbą, jei aliejus yra per karštas. Štai kodėl virtuvės termometras yra svarbus!
Saugokite bet kokius likučius hermetiškame konteineryje šaldytuve iki penkių dienų.
Pakartotinai pašildykite uždėdami ant pergamento išklotos kepimo skardos ir įdėkite į šaltą krosnį. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių ir leiskite grynuoliams ateiti su krosnimi ir išimkite, kai tik jie bus šilti – tai drėgmė neleis grynuoliai, jų neišdžiūrus!


Recepto DUK
Kodėl vištieną mirkote marinuotų sulčių ir ar galiu ją praleisti?
Mirksi vištieną pieno ir marinuotų sulčių mišinyje vištiena, kuri padeda padaryti ją ypač sultingą ir kvapnų! Marinatų sulčių rūgštingumas išlaiko vištienos švelnumą, tuo pačiu pridedant unikalų skonį vištienai (tai yra unikalus jūsų mėgstamas skonis).
Ar galiu naudoti ką nors kitą, išskyrus žemės riešutų aliejų (alergijai riešutų)?
Galite kepti šiuos vištienos grynuolius bet kuriame aliejuje, kuriame yra didelis dūmų taškas, nes aliejų turite didesnėje ugnyje. Tiesiog venkite bet kokio, turinčio stiprų skonį, pavyzdžiui, kokosų aliejų.
Ką patiekti su vištienos grynuoliais
Yra tiek daug skirtingų dalykų, kurie puikiai tinka vištienos grynuoliams, tačiau tam, kad tai būtų kuo autentiškiausia „Chick-Fil-A“ patirtis, čia yra keletas puikių variantų, kuriuos reikia patiekti kartu su „Copycat Chick-fil-A“ vakariene!
- Oro kepsnys bulvytės – Nors jie gali būti ne „Air Fryer Chick“ prancūziškos bulvytės, jie yra tokie pat geri ir puikiai tinka mėgautis šiais grynuolėmis!
- Atogrąžų vaisių salotos – Puiki galimybė pridėti ką nors sveikesnio šono!
- Senamadiškas mac ir sūris -Kai jie jį turi, aš myliu mane „Chick-Fil-A Mac“ ir „Cheese“, taigi tai yra puiki galimybė pridėti iš šono!
- Naminis limonadas -Tai tikrai nėra „Chick-Fil-A“ limonadas, tačiau tai yra tvirtas antras pasirinkimas ir daug pigiau gaminti su tik vandeniu, cukrumi ir citrinų sultimis!
- „Chick-fil-a“ pipirmėčių pieno kokteiliai -Jei norite kokio nors deserto, tai yra dar vienas „Chick-Fil-A Copycat“ receptas, kuris yra puikus būdas baigti patiekalą!


Lengvesni vištienos receptai
Jei jums patinka vištiena tiek, kiek mes, išbandykite vieną iš šių šeimos draugiškų vištienos receptų šalia!
Tarnauja Nuggets
-
Dideliame dubenyje išplakite pieną ir marinatų sultis.
1 1/2 puodelio pieno, 1/2 puodelio krapų marinatų sulčių
-
Į sulčių mišinį įpilkite mažų supjaustytų vištienos gabalėlių įsitikindami, kad skystis dengia vištieną. Uždenkite dubenį aliuminio folija. Marinaduoti vištieną nuo 1 iki 3 valandų.
4 be odos be odos vištienos krūtinėlės
-
Susmulkinkite krekerius į smulkius trupinius naudodami virtuvės kombainą arba įdėdami juos į didelį užtrauktuko viršutinį maišą ir susmulkindami riedėjimo kaištį.
1 rankovių ritzo krekeriai
-
Įdėkite krekerių trupinius į vidutinį maišymo dubenį ir įpilkite duonos trupinių, miltų, paprikos, pipirų, druskos ir cukraus miltelių.
1 1/2 puodelio džiūvėsėliai, 1/2 puodelio miltų, 1 1/2 šaukštelio pipirų, 1 1/2 šaukštelio pipirų, 2 šaukšteliai druskos, 1/2 puodelio cukraus miltelių
-
Į maišą sudėkite vištienos gabalėlius į maišą ir įpilkite krekerių trupinių mišinio. Suplakite maišą, kad vištienos grynuoliai būtų padengti trupinių mišiniu.
-
Kai vištiena bus marinuojama, įpilkite pakankamai žemės riešutų aliejaus į gilią keptuvę, kad būtų pakankamai aliejaus, kad būtų galima uždengti vištienos grynuolius, ir įkaitinkite aliejų iki 350–360 laipsnių.
žemės riešutų aliejus kepti
-
Dabar, kai aliejus kaitinamas, lėtai įpilkite kiekvieno vištienos grynuolio į karštą aliejų ir leiskite kepti, kol jie pasieks auksinę rudą spalvą. Paprastai tai trunka maždaug 2–3 minutes, kol aliejus yra 350–360 laipsnių.
-
Virkite vištieną partijomis, kol visa vištiena keps.
-
Leiskite jiems šiek tiek atvėsti, tada mėgaukitės šiltai su mėgstamu panardinimo padažu!
Jei jūsų aliejus pasidaro per karštas, būtinai leiskite jį atvėsti Prieš pradėdami kepti jame esančius grynuolius. Duba greitai sudegs ir sugadins visą jūsų sunkų darbą, jei aliejus yra per karštas.
Nepraleiskite cukraus miltelių. Būtent tai suteikia „Nuggets“ jų parašo skoniui – tai ir krapų marinuotųjų sultys!
Saugokite likusius hermetiškame inde Ir mėgaukitės per penkias dienas. Pakartotinai pašildykite juos ant pergamento popieriaus išklotos kepimo skardos į šaltą krosnį. Orkaitėje nustatykite 350 laipsnių temperatūrą ir su krosnimi sušildykite vištienos grynuolius.
Kalorijos: 47KcalAr Angliavandeniai: 6gAr Baltymas: 3gAr Riebumas: 1gAr Sočiųjų riebalų: 0,3gAr Polinesočiųjų riebalų: 0,2gAr Mononesočiųjų riebalų: 0,2gAr Trans riebalai: 0,002gAr Cholesterolis: 8mgAr Natris: 207mgAr Kalis: 68mgAr Pluoštas: 0,3gAr Cukrus: 2gAr Vitaminas A: 56IuAr Vitaminas C: 0,1mgAr Kalcis: 20mgAr Geležis: 0,3mg