Sumaišykite šį česnako sviesto padažą ravioliui su kumpiu ir žirniais, kad galėtumėte greitai ir lengvai vakarienei, kurią pamėgs visa šeima! Tiesiog išmeskite iš anksto pagamintą ravioli, likusį kumpį, šaldytus žirnius ir česnako sviesto padažą vienam yummy patiekalui!

Norite išsaugoti šį receptą?
Įveskite savo el. Paštą žemiau ir šią idėją išsiųsime tiesiai į jūsų gautuosius (be to, jūs taip pat gausite linksmų savaitinių idėjų iš mūsų!)
Ravioli sviesto česnako padaže
Viena iš mano mėgstamiausių tradicijų apie Velykas yra susibūrimas kartu su šeima ir draugais, kad būtų galima mėgautis kumpiu, naminiais pusmėnulio ritinėliais ir išpjaustytomis bulvėmis (arba šiomis du kartus keptomis bulvėmis). O ir, žinoma, vykdo Velykų kiaušinių medžioklę, bet tai visiškai kitoks įrašas.
Kažkodėl nesvarbu, kiek žmonių mes valgome kumpį, visada turime likusių ir visada ieškome būdų, kaip panaudoti likusį kumpį. Aš taip ilgai galiu valgyti tik šiuos kumpio ir sūrio empanadas.
Šis česnako sviesto padažas „Ravioli“ yra receptas, kurį mes gaminome metų metus! Tai labai paprastas receptas, puikiai tinkantis naudoti likusį kumpį iš Velykų ar Kalėdų ar tiesiog gaminti kaip greitą savaitės nakties patiekalą!
Kodėl žmonės myli šį ravioli
- 20 minučių valgis – Jei jums reikia kažko greito, patraukite šviežius ar užšalusias raviolius ir šis sujungiamas labai greitai!
- Lengva pasikeisti -Kai patobulinsite česnako sviesto padažą, galite pakeisti patiekalo priedus!
- Šeimai draugiška – Tiek vaikai, tiek suaugusieji mėgsta šį raviolį grietinėlės padaže!
Ingredientai šiame ravioliems grietinėlės padaže


Ingredientų pastabos ir pakeitimai
- Makaronai – Mums labiau patinka ravioli, bet jei neturite ravioli, dar vieni įdaryti makaronai, tokie kaip „Tortellini“, taip pat veiktų puikiai. Mes naudojome keturis sūrio raviolius. Galite naudoti šaldytą arba šviežią, tiesiog įsitikinkite, kad jis paruoštas prieš pridedant jį prie patiekalo. Jei norite, taip pat galėtumėte naudoti naminius makaronus, bet tai užtruks vėliau!
- Sviestas – Įsitikinkite, kad tai sūdytas sviestas. Jei turite tik nesūdytą sviestą, aš rekomenduoju į indą įpilti 1/2 šaukštelio druskos. Tada, jei reikia, jei norite, galite pridėti žiupsnelį druskos ar druskos, jei norite.
- Česnakai – Norėsite naudoti šviežią česnaką.
- Sunkus kremas – Sunkus kremas yra tai, kas suteikia šį sviesto grietinėlės padažą kremą, todėl laikykitės sunkios grietinėlės, o ne kažkuo panašaus į pieną.
- Kumpis – Mums tai patinka su supjaustytu kumpiu, bet jūs taip pat galite pasidaryti supjaustytą šoninę ar supjaustytą „Prosciutto“.
- Žirniai – Galite naudoti šaldytus žirnius (kambario temperatūroje) arba šviežius žirnius. Arba, jei norite padaryti ką nors kita pjaustytų šparagų ar supjaustytų cukinijų, taip pat būtų puiku.
Patarimas!
Jei norite, po virimo taip pat galite pridėti šiek tiek šviežių čiobrelių ar šviežių petražolių! Jie nėra būtini, bet jei turite juos po ranka, galite juos pridėti!
Kaip pasigaminti šį kreminį raviolių patiekalą
Tai yra vienas paprasčiausių visų laikų receptų – ant stalo per mažiau nei 30 minučių, gal net mažiau! Norėdami gauti receptą, būtinai perskaitykite šio įrašo apačioje esančią recepto kortelę šio įrašo apačioje.
Tai tik pagrindinis kontūras, kaip lengva padaryti!
1 – Virkite savo makaronus
Virkite „Ravioli“ pagal pakuotės instrukcijas dideliame puode, tada įtempkite.
Virdami makaronus, pagaminsite padažą – tikslas bus laikas, kad jūsų makaronai būtų paruošti maždaug tuo pačiu metu, kai bus padarytas jūsų padažas, kad galėtumėte į padažą įpilti makaronų.


2 – Padarykite česnako sviesto padažą
Ištirpinkite sviestą puode, pakankamai dideli, kad galėtumėte laikyti padažą ir raviolius, ir įpilkite česnako.
Įpilkite vištienos sultinio ir deginkite, tada įpilkite į savo kremą. Tai padarys jūsų kreminio česnako sviesto padažo pagrindą.


3 – Įpilkite žirnių ir kumpio
Įpilkite į atšildytus žirnius ir supjaustytą kumpį, tada padėkite padažą užvirti ir troškinkite, kol sutirštės. Tai padeda pagardyti kumpį ir žirnius, kartu sutirština padažą.


4 – pridėkite ravioli
Į padažą įpilkite savo raviolių ar kitų įdarytų makaronų ir išmaišykite, kad apsemtų. Tada viršuje su šviežiu parmezanu.


5 – patiekite karštą
Patiekite makaronų karštais ir užpildykite parmezanu, įsitikinkite, kad gausite daug padažo, kumpio ir žirnių su makaronais, kai juos užpildote!


Patarimai ir saugojimo informacija
Būtinai leiskite grietinėlės padažui Pakankamai troškinkite Norėdami pakankamai sutirštinti, kad padengtų makaronus.
Valgyk šį ravioli šviežią. Nerekomenduoju bandyti tai išsaugoti ir sušilti – kremas tiesiog nelieka kartu. Tai taip lengva padaryti, kad rekomenduoju pasidaryti naują partiją.
Išbandykite tai su skirtinga mėsa ir daržovėmis! Kol turite bazinį česnako sviesto padažą „Ravioli“, galite išbandyti įvairius įvairius mišinius!
Recepto DUK
Ar galiu naudoti „Frozen Ravioli“?
Šiame patiekale galite naudoti naminius, šviežius ar šaldytus raviolius. Tiesiog įsitikinkite, kad jis yra visiškai paruoštas prieš pridėdami jį prie česnako sviesto padažo.
Kaip aš galiu laikyti likusius raviolius?
Jei turite likusių šio ravioli su grietinėlės padažu, laikykite likusius likusius hermetiškame šaldytuve. Aš rekomenduoju pakartotinai pašildyti bet kokius likučius nedideliame puode ant viryklės, tiesiog pašildykite, kol bus šilta.


Daugiau makaronų receptų
Jei jums patinka makaronai, į savo savaitinį meniu pridėkite vieną iš šių vakarienės receptų!
Norite daugiau gėrybių?
Norite skanesnių receptų, kaip šis? Įveskite savo vardą ir el. Pašto adresą žemiau esančioje formoje, kad prisijungtumėte prie „Play Party Plan“ bendruomenės! Savaitės receptus ir vakarėlių idėjas gausite tiesiogiai į savo gautuosius!
Tarnauja žmonių
-
Virkite „Ravioli“ pagal pakuotės instrukcijas. Kol makaronai gamina maistą, gaminkite savo grietinėlės padažą.
1 svaro ravioli
-
Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės ugnies.
-
Ištirpkite sviestą keptuvėje.
2 šaukštai sūdytas sviestas
-
Išlipę, įpilkite česnako į keptuvę ir maišykite 1 minutę.
2 skiltelės česnakai
-
Įpilkite vištienos sultinio ir 1 minutę ištepkite keptuvės dugną.
1/2 puodelio vištienos sultinio
-
Įpilkite sunkaus grietinėlės ir išmaišykite.
1 puodelis sunkaus plakimo kremo
-
Įpilkite kumpio ir žirnių ir išmaišykite.
1 puodelis kumpis, 1 puodelis užšaldytų žirnių
-
Padėkite padažą ant riedėjimo ir troškinkite 10 minučių, kol padažas sutirštės.
-
Išdėkite makaronus ir įpilkite į padažą, išmaišykite, kad sujungtumėte.
-
Patiekite karštą parmezano sūrį.
1/4 puodelio parmezano sūrio
Valgyk šį ravioli šviežią. Nerekomenduoju bandyti tai išsaugoti ir sušilti – kremas tiesiog nelieka kartu. Tai taip lengva padaryti, kad rekomenduoju pasidaryti naują partiją.
Išbandykite tai su skirtinga mėsa ir daržovėmis! Kol turite bazinį česnako sviesto padažą „Ravioli“, galite išbandyti įvairius įvairius mišinius!
Kalorijos: 773KcalAr Angliavandeniai: 55gAr Baltymas: 30gAr Riebumas: 48gAr Sočiųjų riebalų: 25gAr Polinesočiųjų riebalų: 2gAr Mononesočiųjų riebalų: 10gAr Trans riebalai: 0,2gAr Cholesterolis: 170mgAr Natris: 1387mgAr Kalis: 264mgAr Pluoštas: 5gAr Cukrus: 6gAr Vitaminas A: 1376IuAr Vitaminas C: 15mgAr Kalcis: 153mgAr Geležis: 13mg