Jei ieškote vaisių užkandžių kitam vakarėliui, išbandykite šį skanių vaisių salsos receptą. Daugybė mišrių vaisių susmulkinami mažais, kartu su sultimis, „Theedn“ kartu išmeskite, kad sukurtų skaniausią vaisių salsą, kurią kada nors bandysite. Patiekite jį su naminiais cinamono traškučiais, kad būtų puikus vaisinis užkandis pavasario ir vasaros vakarėliams!

Baltas dubuo, užpildytas vaisių salsa su cinamono traškučiais aplink jįBaltas dubuo, užpildytas vaisių salsa su cinamono traškučiais aplink jį

Turinys:

Lengvas vaisinis užkandis

Vienas iš mano vakarėlių atvežamas visada vaisius, ir aš einu į daugybę vakarėlių. Skirtingai nuo veganiškų dėklų, aš jaučiuosi kaip vaisių dėklai visada valgomi, nes tiek vaikai, tiek suaugusieji mėgsta vaisius! Bet kartais nenorite tiesiog vartoti vaisių dėklo su grietinėlės sūrio vaisių panardinimu.

Šis vaisių salsos receptas yra tobulas, nes tai vaisiai, bet ne tik jūsų tipiška vaisių plokštelė. Žmonės vis dar mėgaujasi linksmu vakarėlių maistu, kuris nėra toks sunkus kaip kažkas panašaus į špinatų artišoko panardinimą. Be to, patiekiant vaisių salsą su „Hbomemade Cinnamon“ drožlėmis, tai yra kaip vaisių klasikinių vaisių ir salsos vaisių versija!

šaukštą baltame vaisių dubenyje salsosšaukštą baltame vaisių dubenyje salsos

Kodėl žmonės mėgsta vaisių salsą

  • Paskutinės minutės herojus -Tai yra vienas iš tų patiekalų, kurie susilieja per kelias minutes, taigi, jei jums reikia kažko greitai, norint patraukti paskutinę minutę, tai!
  • Pasidaryti iš anksto – Taip pat galite tai padaryti iš anksto, nes dar geriau, kuo ilgiau skoniai susimaišo. Tiesiog laikykite šaldytuve, kol būsite pasiruošę patiekti!
  • Paprastas užkandis – Man visą laiką paprašo paprastų patiekalų vaikams, kurie galbūt nėra tokie, kaip užpildyti cukrus. Tai tam puikiai tinka – jis vis dar jaučiasi kaip gydymas ar specialus užkandis be viso cukraus!

Vaisių salsos ir cinamono traškučių ingredientai

vaisių salsos recepto ingredientaivaisių salsos recepto ingredientai

Ingredientų pastabos ir pakeitimai

  • Citrinų sultys – Aš labai rekomenduoju naudoti šviežias citrinų sultis, o ne išpilstytas į butelius, nes koncentruotas citrinų sulčių išpilstymo skonis bus užvaldytas šiame paprastame kvapiklyje. Jums prireiks maždaug pusės citrinos sulčių – naudokite likusius likusius naminio limonado gamybai!
  • Tortilijos – Aš rekomenduoju naudoti 8 ″ miltų tortilijas (minkšto taco dydžio), tačiau jei po ranka turite tik didesnius burrito dydžio, galite tiesiog iškirpti mažesnį apskritimą iš vidurio ir sukurti du cinamono drožlių sluoksnius.
  • Obuolys – Aš labai rekomenduoju šiame recepte naudoti medaus traškius obuolius dėl aštraus, saldaus ir traškiaus skonio. Jei nenorite naudoti medaus traškumo, galite naudoti kitą saldų raudoną obuolį, pavyzdžiui, „Gala“ obuolius.

Išbandykite kitus vaisių salsos variantus

Nors aš naudoju „Apple“, „Kiwi“ ir braškes pagal šį vaisių salsos receptą, galite absoliučiai pridėti arba pakeisti savo mėgstamus vaisius. Vieninteliai vaisiai, kurių nerekomenduoju pridėti, yra vynuogės ir bananai (jie rudos). Ir jei jūs naudojate mažus vaisius, pavyzdžiui, mėlynes, nenukirpkite jų.

Kaip pasigaminti cinamono traškučių

Mes pradedame nuo cinamono traškučių, kad galėtumėte juos kepti, kol gaminate vaisių salsą. Tada viskas bus pasirengusi eiti, kai tik traškučiai yra! Visos išsamios instrukcijos yra recepto kortelėje, esančioje šio įrašo apačioje.

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių.

  2. Į didelį dubenį sumaišykite cinamoną ir cukrų.

  3. Priekinę ir savo tortilijos priekinę dalį tepkite ištirpintu sviestu.

  4. Pabarstykite cinamono cukrų priekyje ir gale.

  5. Supjaustykite į aštuonis trikampius, naudodami picos pjaustytuvą, ir padėkite trikampius ant pergamento popieriaus išklotos kepimo skardos.

  6. Kepkite 7–8 minutes įkaitintoje orkaitėje, kol jie lengvai paruduos.

Du vaizdai, rodantys cinamono drožlių gaminimą vaisių salsaDu vaizdai, rodantys cinamono drožlių gaminimą vaisių salsa

Kaip gaminti vaisių salsą

Kol jūsų cinamono traškučiai kepa, gaminkite vaisių salsą.

  1. Nulupkite ir smulkiai kauliukų obuolius, tada sudėkite į vidutinio dydžio serverį.

  2. Įjunkite citrinos sultis į supjaustytus obuolius ir gerai išmaišykite.

  3. Kauliukų braškės ir kiviai, tada įpilkite į supjaustytų obuolių dubenį.

  4. Maišykite viską kartu, kad gerai išmaišytumėte. Įdėkite į šaldytuvą ir leiskite vėsinti 15 minučių prieš patiekdami, kad sultys galėtų derinti su vaisiais.

Patarimas!

Tolygiai supjaustykite savo vaisius Taigi, kad lengviau panardyti žetonus. Jei turite didelius vaisių gabaliukus, ant kiekvieno cinamono drožlės, o ne visų derinio, gausite tik po vieną ar du vaisius.

Keturi vaizdai, rodantys vaisių salsą su cinamono traškučiaisKeturi vaizdai, rodantys vaisių salsą su cinamono traškučiais

Patiekite vaisių salsą su naminiais cinamono drožlėmis panardinimui. Tai puikiai tinka užkandžiauti po mokyklą, pasinerti į vasaros vakarėlį ar tiesiog valgyti prie savo stalo, kol dirbate iš namų!

Baltas dubuo vaisių salsos su cinamono traškučiais aplink jįBaltas dubuo vaisių salsos su cinamono traškučiais aplink jį
Baltas dubuo vaisių salsos su cinamono traškučiais aplink jįBaltas dubuo vaisių salsos su cinamono traškučiais aplink jį

Nors aš mieliau patiekiu vaisių salsą su naminiais cinamono drožlėmis, jūs taip pat galite patiekti jį ir su kitais dalykais. Kai kurie mano mėgstamiausi yra „Graham Crackers“, „Graham Cracker“ lazdelės, vanilės vaflininkai, „Pretzel Crisps“ ir parduotuvėje pirktos cinamono traškučiai.

Kaip laikyti vaisių salsos ir cinamono traškučius

Likusį vaisių salsą laikykite hermetiškame inde šaldytuve. Jis turėtų išlikti šviežias iki penkių dienų tol, kol jis bus nepraleidžiamas.

Įdėkite bet kokius likusius cinamono drožles į hermetišką užtrauktuko viršutinį maišą ar konteinerį ir laikykite kambario temperatūroje. Jie taip pat turėtų išlikti švieži iki penkių dienų.

Recepto DUK

Ar galite užšaldyti vaisių salsą?

Aš nerekomenduoju užšaldyti šį vaisių salsą, nes vaisiai linkę šiek tiek šlapėti ir prideda skysčio, kai jis užšąla, o tai keičia šios salsos tekstūrą.

Kiek laiko vaisių salsa gali sėdėti?

Tai tikrai galite palikti kelioms valandoms vakarėlyje. Aš rekomenduoju laikyti šaldytuve, kol būsite pasiruošę patiekti, kad jis būtų atšaldytas, ir sudėti į šaldytuvą, kai baigsite, tačiau vakarėlyje jis turėtų būti gerai 3–4 valandas.

Kiek laiko trunka vaisių salsa?

Šis vaisių salsa turėtų trukti iki penkių dienų, kai jis laikomas šaldytuve esančiame hermetiškame inde.

Kas vyksta su vaisių salsa?

Patiekite vaisių salsą su naminiais cinamono drožlėmis (į šį įrašą įtrauktas receptas), „Graham Crackers“, parduotuvėje pirktus cinamono traškučius ar net tokius dalykus kaip vanilės vafliai!

Kaip apsaugoti obuolius nuo parudos?

Į citrinos sultis iškart po to, kai supjaustydami supjaustymą, supjaustydami supjaustytus obuolius, jie taps rudos spalvos salsoje.

ranka, laikanti cinamono drožlę, viršuje su vaisių salsaranka, laikanti cinamono drožlę, viršuje su vaisių salsa

Virkite: 7 minutės

Iš viso: 15 minutės

Tarnauja 8 žmonių

Cinamono traškučiai

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių.

  • Šepetėlis ištirpintas sviestas visų tortilijų priekyje ir gale.

  • Sumaišykite cinamoną ir cukrų, tada pabarstykite cinamono cukraus mišinį ant tortilijų priekyje ir gale.

  • Naudodamiesi picos pjaustytuvu, supjaustykite tortilijas į mažus trikampius.

  • Padėkite tortilijos traškučius ant kepimo skardos ir kepkite 7-8 minutes, atidžiai stebėkite, kad jie nesudegtų. Kepkite, kol šiek tiek paruduos.

Vaisių salsa

  • Nulupkite ir smulkiai kauliukų obuolius, tada sudėkite į vidutinį patiekimo dubenį.

  • Į obuolių dubenį įpilkite 2 TBS citrinų sulčių ir gerai išmaišykite.

  • Smulkios kauliukų braškės ir nuluptos kiviai, tada įpilkite į obuolių dubenį.

  • Maišykite kartu. Įdėkite į šaldytuvą ir leiskite atvėsti ir pastatykite į sultis 15 minučių prieš patiekdami.

  • Patiekite su cinamono traškučiais.

Tolygiai supjaustykite savo vaisius Taigi, kad lengviau panardyti žetonus. Jei turite didelius vaisių gabaliukus, ant kiekvieno cinamono drožlės, o ne visų derinio, gausite tik po vieną ar du vaisius.
Nors aš naudoju „Apple“, „Kiwi“ ir braškes pagal šį vaisių salsos receptą, galite absoliučiai pridėti arba pakeisti savo mėgstamus vaisius. Vieninteliai vaisiai, kurių nerekomenduoju pridėti, yra vynuogės ir bananai (jie rudos). Ir jei jūs naudojate mažus vaisius, pavyzdžiui, mėlynes, nenukirpkite jų.
Likusį vaisių salsą laikykite hermetiškame inde šaldytuve. Jis turėtų išlikti šviežias iki penkių dienų tol, kol jis bus nepraleidžiamas.
Įdėkite bet kokius likusius cinamono drožles į hermetišką užtrauktuko viršutinį maišą ar konteinerį ir laikykite kambario temperatūroje. Jie taip pat turėtų išlikti švieži iki penkių dienų.

Kalorijos: 238KcalAr Angliavandeniai: 40gAr Baltymas: 3gAr Riebumas: 8gAr Sočiųjų riebalų: 4gAr Polinesočiųjų riebalų: 1gAr Mononesočiųjų riebalų: 2gAr Trans riebalai: 0,2gAr Cholesterolis: 15mgAr Natris: 268mgAr Kalis: 183mgAr Pluoštas: 4gAr Cukrus: 22gAr Vitaminas A: 224IuAr Vitaminas C: 37mgAr Kalcis: 66mgAr Geležis: 1mg

Kursas: Užkandis

Virtuvė: Amerikos

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -