Šie skanūs „Apple Cheddar“ įkandimai yra puikus užkandis rudenį su jų „Gooey Cheddar“ sūrio, supjaustyto obuolio ir karšto medaus deriniu, sujungtu vienu pūkuotu kąsnio dydžio pakuote!

Balta plokštelė su obuolių cheddaro pyrago tešlos įkandimais su dantų krapštukais

Vienas iš mano mėgstamiausių rudens skonio derinių yra „Apple“ ir „Cheddar“. Nesvarbu, ar tai panardina obuolius į „Gooey Cheddar Fondue“ prie lydymosi puodo, ar tiesiog valgant ant grotelių keptą sūrį ir obuolių sumuštinį, jie abu puikiai papildo vienas kitą.

Taigi aš maniau, kad būtų smagu sukurti dalijamąjį užkandį rudeniui, naudojant tą ikoninį kombinaciją. Mes tai išbandėme su „Crescent“ ritinio tešla ir sausainiais pirmiausia, tada galų gale nusileidome naudoti pyrago tešlą, nes pridėtas traškus išorinis sluoksnis tikrai padidina skonius.

Nesijaudinkite – padidėjęs skonis dar nereiškia, kad jie vis dar nėra tokie pat lengvi kaip ir kiti mūsų kritimo receptai. Tai taip paprasta, kaip sluoksniuoti sūrį, obuolių griežinėlius ir karštą medų, tada įvyniojant, tada visi sandarios, panašios į cinamono ritinius. Kepkite, supjaustykite ir patiekite!

Kodėl žmonės tai myli

  • Puikus įkandimo dydžio užkandis– Šie skoniai sujungia tobulą kąsnį, kuris tenkina, o vis dar palieka vietos kitoms gėrybėms.
  • Maitina minią – Šis užkandis yra tobulas dydis, kurį galima atsinešti dideliems ar mažiems susibūrimams.
  • Skanus šiltas ar šaltas – Atmeskite stresą, kai patiekite šį karštą, šie įkandimai yra tokie pat geri kambario temperatūroje, kaip ir švieži iš krosnies.

„Cheddar“ obuolių įkandimų ingredientai

ingredientai, skirti „Apple Cheddar“ pyrago tešlos įkandimams su etiketėmisingredientai, skirti „Apple Cheddar“ pyrago tešlos įkandimams su etiketėmis

Ingredientų pastabos + pakaitalai

  • Puff konditerija – Įsitikinkite, kad gavote pakuotę su dviem lakštais, ir įsitikinkite, kad išimkite jį maždaug per trisdešimt minučių anksčiau laiko, kad jis galėtų atšildyti.
  • Obuolys – Aš esu „Team Honeycrisp“ komanda, bet bet koks „Apple“ rūšis tai padarys. Norite kažko su saldžiu traškiu skoniu, pavyzdžiui, „Honeycrisp“ ar „Gala“ obuoliais.
  • Čederio sūris – Aštrus, švelnus ar papildomas aštrus, nesvarbu, kol jis yra čederis. Taip pat galite supjaustyti savo sūrio griežinėlius; Tiesiog įsitikinkite, kad jie yra bent 3 colių pločio.
  • Karštas medus – Karštas aštrus derinys iš karšto medaus daro tai, bet, žinoma, galite tiesiog naudoti medų, jei nenorite šilumos.

Kaip padaryti obuolių čederio įkandimus

Jums patiks, kaip lengva tai padaryti. Žemiau pateikiau pagrindinį kontūrą ir nuotraukas. Taip pat galite pereiti prie recepto, kur įtraukiami visi matavimai ir išsamios instrukcijos.

Tiesiog įsitikinkite, kad vykdote sulankstymo instrukcijas, kad gale gautumėte reikiamą įkandimų skaičių. Jei pasiklydote, žemiau yra nuotraukų, kurias galite paminėti.

Pirmiausia paruoškite savo ingredientus

Išimkite „Puff“ konditerijos tešlą ir leiskite jam atšildyti 20–30 minučių prieš pradėdami. Kol jis atšildo, įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių ir šerdieskite ir plonai supjaustykite obuolius.

1 – paruoškite įkandimus

  1. Švelniai iškaskite savo pyrago tešlą, kad jis būtų maždaug dviejų colių aukštesnis ir platesnis.

  2. Sukurkite sūrio griežinėlius vertikaliai dešinėje pusėje iki galo iki kraštų, tada sulenkite sūrio sluoksnį, kad galėtumėte jį pritvirtinti tarp tešlos.

  3. Įpilkite šalia sumuštinio sūrio sluoksnio, sudedamo į obuolius, ir sulankstykite sūrio sluoksnį tešlą ant obuolių sluoksnio. Jei tešlos perteklius yra perteklius, vėl jį užlenkite.

  4. Užklijuokite kraštus šepetėliais šiek tiek vandens ir suspaudimo metodu.

  5. Pakartokite antrojo pyrago konditerijos lapo veiksmus.

Patarimas!

Palikite šiek tiek krašto sūrio šone, kai pridėsite jį prie puff tešlos, kad galėtumėte jį užsandarinti. Tačiau įsitikinkite, kad obuoliai yra tvirtai išdėstyti šalia pyrago konditerijos, kad neturėtumėte didelio pyrago spragos, be jokio užpildymo.

Keturi vaizdai, rodantys sluoksniuojamą pyrago tešlą su sūriu ir obuoliaisKeturi vaizdai, rodantys sluoksniuojamą pyrago tešlą su sūriu ir obuoliais

2 – Kepkite ir pjaustykite

  1. Abu įdaryti pyragaičiai perkelkite ant pergamento popieriaus iškloto sausainių lapo, tada apvalykite kiaušinių plovimu.

  2. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių, kol auksinė ruda spalva.

  3. Išimkite iš krosnies, lašinkite ant karšto medaus.

  4. Kiekvieną rąstą supjaustykite horizontaliai per pusę. Tada dešimt kartų supjaustykite vertikaliai, palikdami jums dvidešimt mažų kąsnių iš kiekvieno rąsto arba iš viso dvidešimt.

Sulankstomas patarimas!

Ne kiekvienas sūrio gabaliukas yra vienodo dydžio. Jums gali tekti padaryti papildomą raukšlę, kad jis taptų žurnale. Jūs tiesiog turėsite papildomą pyrago gėrio sluoksnį, kuris niekada nėra blogas dalykas. Taip pat galite sulaužyti sūrio gabalus, kad sluoksnis būtų toks platus, kokio norite. Nėra tobulo būdo tai padaryti, jei tik galite sulankstyti ir užklijuoti obuolių sluoksnį, jis veiks.

Keturi vaizdai, rodantys kepimo pyrago konditerijos obuolių cheddaro įkandimus ir drizuodami karštu medumiKeturi vaizdai, rodantys kepimo pyrago konditerijos obuolių cheddaro įkandimus ir drizuodami karštu medumi

3 – Tarnaukite

Visus įkandimus perkelkite į lėkštę ir patiekite su dar karštu medumi šone! Aš mėgstu pridėti dantų krapštukus prie kiekvieno individualaus įkandimo, kad žmonės galėtų juos griebti ir valgyti, nesulaukdami rankų lipnios iš karšto medaus, tačiau žmonės taip pat galėjo valgyti juos su šakėmis!

Nors tai yra geriausi, kai jie šilta, o sūris vis dar yra gooey, jie vis dar yra tokie pat skanūs kambario temperatūroje.

Balta plokštelė su obuolių čederio įkandimais Balta plokštelė su obuolių čederio įkandimais

Kaip laikyti „Apple Cheddar“ užkandžius

Visus likučius laikykite šaldytuve hermetiškame inde. Galite juos perkelti į kitą indą ir laikyti tame, arba tiesiog apvynioti visą dėklą su liekanomis naudodami plastikinę plėvelę ir laikyti jį šaldytuve. Tinkamai laikant šaldytuve, jie turėtų būti geri iki trijų dienų.

Jei norite pakartotinai pašildyti sūrius „Apple“ įkandimus, padėkite juos ant kepimo skardos, išklotos pergamento popieriumi, ir sudėkite į šaltą krosnį. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių ir leiskite įkandimams sušilti krosnimi.

Recepto DUK

Ar galiu tai padaryti iš anksto?

Galite juos padaryti iki kelių valandų iš anksto. Tiesiog paruoškite „Apple Cheddar“ rąstus, įvyniokite į plastikinę plėvelę ir laikykite šaldytuve, kol būsite pasiruošę kepti. Aš rekomenduoju tai daryti tik 2–3 valandas iš anksto arba obuoliai pradės ruduoti ir praras skonį.

Jei norite juos gaminti naktį prieš tai, aš rekomenduoju juos tiesiog gaminti ir kepti. Leiskite jam atvėsti, įvyniokite į plastikinę plėvelę ir šaldykite, tada prieš patiekdami tiesiog vėl pašildykite ir supjaustykite tiesiai.

Ar galiu naudoti kitokio tipo sūrį?

Šie „Apple Puff“ tešlos kąsniai tikrai veikia su bet kokiu sūriu, kuris ištirps orkaitėje. Bet koks sūris, kuris paprastai gerai veikia su „Apple“, turėtų būti gerai. Mano asmeninis mėgstamiausias už Čedaro ribų yra Gouda!

Naudingos patarimai ir saugojimo informacija

  • Kepkite per kelias valandas nuo rąstų darymo Taigi obuoliai nėra rudi.
  • Pakartotinai pašildykite orkaitėje ar oro keptuvėje Norėdami gauti traškią konditerijos sluoksnį. Mikrobangų likučiai sugadins norimą krantų kąsnį, kurį norite iš šių obuolių užkandžių!
  • Patiekite karštą medų iš šono Jei nerimaujate, kai kuriems svečiams šiluma bus per karšta. Aš dažnai pridėsiu įprastą medų ir turėsiu karštą medų panardinti, jei kas nors to nori!
  • Jei jūsų žurnalai tikrai storiprieš pjaustydami kąsnio dydžio gabalus, galite supjaustyti jį į trečdalius, o ne per pusę, kad suteiktumėte daugiau.
Balta plokštelė su trimis obuolių čederio įkandimais su dantų krapštukaisBalta plokštelė su trimis obuolių čederio įkandimais su dantų krapštukais

Virkite: 20 minutės

Iš viso: 30 minutės

Tarnauja 20

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių ir išlyginkite sausainių lapą su pergamento popieriumi.

  • Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškasa pirmąjį pyrago tešlos lapą, kol raukšlės bus išlygintos ir yra maždaug trijų colių ilgio ir platesnis.

    1 pakuotė užšaldytos pūkuotos tešlos

  • Kai rąstas yra horizontaliai priešais jus, nuleiskite pusę sūrio griežinėlių vertikaliai, pradedant nuo tolimiausio kairiojo kampo, kol turėsite tolygų sluoksnį, dengiantį kairę ¼ rąsto. (Jums gali tekti juos suskaidyti, atsižvelgiant į dydžius).

    6 skiltelės čederio sūris

  • Sulenkite pudros tešlos vertikaliai taip, kad sūris būtų pritvirtintas tarp dviejų tešlos sluoksnių.

  • Toliau išdėstykite obuolių riekeles tolygiame sluoksnyje dešinėje nuo sulankstytų sluoksnių, norėsite, kad jis būtų tokio pat pločio kaip sūrio sluoksnis.

    2 „Honeycrisp“ obuoliai

  • Sulenkite sūrio įdarytą pyrago tešlą ant obuolių sluoksnio, tada dar kartą sulenkite jį, kad padengtumėte konditerijos tešlos perteklių.

  • Tešlos kraštus užsandarinkite šiek tiek vandens ir suspausdami siūles.

  • Tešlą perkelkite į sausainių lapą su siūlės puse į viršų, palikdami vietą, kad tilptų kitas rąstas.

  • Pakartokite 3-8 veiksmus su antruoju pyrago konditerijos lapu, taigi jūs turite du gatavus žurnalus.

  • Kiaušinį išplakite vandens purslais, tada abu pyragus išvalykite lygiu kiaušinio plovimo sluoksniu.

    1 kiaušinis

  • Kepkite įkaitintoje krosnyje 15-20 minučių, kol viršuje „Puff“ tešla bus auksinė.

  • Kol karšta lašėja su karštu medumi.

    1/4 puodelio karšto medaus

  • Kai tik šiek tiek atvės, abu rąstus perpjaukite per pusę horizontaliai, tada į vien tik įkandimo dydžio gabalus vertikaliai. Priklijuokite dantų krapštuką kiekviename kąsnyje ir patiekite šiltai.

Visus likučius laikykite šaldytuve hermetiškame inde. Galite juos perkelti į kitą indą ir laikyti tame, arba tiesiog apvynioti visą dėklą su liekanomis naudodami plastikinę plėvelę ir laikyti jį šaldytuve. Tinkamai laikant šaldytuve, jie turėtų būti geri iki trijų dienų.
Jei norite pakartotinai pašildyti sūrius „Apple“ įkandimus, padėkite juos ant kepimo skardos, išklotos pergamento popieriumi, ir sudėkite į šaltą krosnį. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių ir leiskite įkandimams sušilti krosnimi.
Kepkite per kelias valandas nuo rąstų gaminimo, kad obuoliai nepraėtų rudos spalvos.

Kalorijos: 46KcalAr Angliavandeniai: 6gAr Baltymas: 2gAr Riebumas: 2gAr Sočiųjų riebalų: 1gAr Polinesočiųjų riebalų: 0,1gAr Mononesočiųjų riebalų: 0,5gAr Trans riebalai: 0,001gAr Cholesterolis: 13mgAr Natris: 37mgAr Kalis: 29mgAr Pluoštas: 0,4gAr Cukrus: 5gAr Vitaminas A: 73IuAr Vitaminas C: 1mgAr Kalcis: 39mgAr Geležis: 0,1mg

Kursas: Užkandis

Virtuvė: Amerikos

Daugiau „Apple“ receptų

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -