Jalapeño popper – tai klasikinių jalapeño popperių posūkis, sujungiantis visus jų skonius į šiltą kreminį padažą! Pagaminta iš grietinėlės sūrio, grietinės ir majonezo, kad būtų kreminis pagrindas, ir jalapenos, traški šoninė, sūris ir sumaišyti prieskoniai. Patiekite tiesiai iš keptuvės su mėgstamais gurkšneliais!
Norite išsaugoti šį receptą?
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime šią idėją tiesiai į jūsų pašto dėžutę (be to, gausite įdomių savaitinių idėjų iš mūsų!)
Keptas Jalapeño Popper Dip
Yra keletas užkandžių, kuriuos dažniausiai užsisakinėju iš meniu – mocarelos lazdelės, bulvių odelės ir jalapeno poppers. Deja, visi šie dalykai yra kančia vakarėliams, nes jie tiesiog nėra tokie geri, jei nevalgote jų šiltų!
Šis jalapeño popper yra puikus sprendimas, nes jis suteikia jums visus jalapeño popper skonius, tačiau yra lengvai pagaminamas, lengvai valgomas ir skanus net kambario temperatūroje!
Šis jalapeño popper užkandis yra lengvai paruošiamas užkandis kitam vakarėliui, nesvarbu, ar tai būtų Super Bowl (sveiki užkandžiai), ar žaidimų vakaras! Tai taip pat puikus būdas sumaišyti dalykus iš standartų, pavyzdžiui, buivolių vištienos arba špinatų artišokų.
Panardinimas paruošiamas kelias minutes, o tada ne ilgiau kaip 20 minučių orkaitėje. Tai puikiai tinka įvairiems socialiniams susibūrimams, pavyzdžiui, žaidimų vakarams, „Super Bowl“ vakarėliams, kūdikių vakarėliams, filmų vakarams ir vakarienėms. Jis gali būti pagamintas net kelioms dienoms į priekį, kad prireikus sutaupytumėte laiko.
Kalbant apie karštį, šis yra gana švelnus, tačiau yra būdų, kaip padidinti prieskonį, jei norite. Taip pat galite sukeisti sūrius, pridėti keletą papildomų mišinių ir patiekti su mėgstamais gurkšneliais. Jums tai patiks!
Kodėl jums patiks šis receptas
- Tonų skonio – pastebėsite, kad šis priklausomybę sukeliantis jalapeño popper skonis yra toks pat kaip ir panardintas popperis! Sūrus šoninė, aštrus čederio sūris, grietinė ir jalapenos!
- Lengva pagaminti – Jalapeño padažas dedamas į vieną dubenį, kepamas ir patiekiamas keptuvėje arba troškinimo inde. Taip pat minimalus valymas!
- Galima padaryti į priekį – sumaišykite, surinkite ir laikykite šaldytuve, kol būsite pasiruošę kepti. Lengvas peasy.
- Kreminis sūris – Kreminio sūrio blokelį pašildykite iki kambario temperatūros, kad jis lengvai susimaišytų nepalikdamas gumuliukų. Nenaudokite tepamo kreminio sūrio vonelės, nes jame yra daugiau vandens ir rezultatas nebus toks pat.
- Jalapenos – konservuoti jalapeños tiks žiupsneliu, bet šviežios tikrai geriau. Išimkite sėklas, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
- Šoninė – Virti ir susmulkinti. Jums reikės apie 12 griežinėlių. Dalį šoninės taip pat pasilikite viršui.
- Sūris – Kad gražiai ištirptų, naudoju ir šviežiai susmulkintą čederio sūrį, ir Monterey Jack sūrį. Galite naudoti iš anksto susmulkintą sūrį, tačiau jei galite, rekomenduoju sutarkuoti savo.
Kaip pasigaminti Jalapeno Popper Dip
Galbūt jau turite daugumą visko, ko jums reikia šiam panardinimui pasigaminti namuose, todėl jį gerai išplakti bet kada. Patikėk, tu pradėsi to trokšti!
1 – Sumaišykite grietinėlės sūrio pagrindą
Dideliame dubenyje rankiniu mikseriu išplakite grietinėlės sūrį iki vientisos masės. Jei prieš plakdami grietinėlės sūrio nepašildydavote iki kambario temperatūros, tai užtruks šiek tiek ilgiau. Norite, kad jis būtų visiškai lygus, kad neatsirastų keistų gabalėlių.
Kai kreminis sūris taps vientisas, įpilkite grietinės, majonezo, česnako miltelių, druskos, pipirų ir išmaišykite (nereikia naudoti rankinio maišytuvo).
Įtraukiau kelis pagrindinius druskos ir pipirų išmatavimus, bet jei galite pagardinti pagal skonį – žinau, kad kai kurie žmonės mėgsta šiek tiek daugiau arba šiek tiek mažiau druskos nei mes.
2 – Įdėkite mišinius į jalapeño Dip
Mentele arba mediniu šaukštu sulenkite kubeliais pjaustytą jalapeño ir susmulkintą šoninę, nepamirškite kiekvieno pasilikti šiek tiek viršaus papuošimui.
Kai jie bus sumaišyti, sulenkite po vieną puodelį kiekvieno sūrio, švelniai braukdami šaukštą nuo dubens apačios į viršų, tada lengvai jį pasukite (pavyzdžiui, jei sulankstysite antklodę ar paklodę) ir atlikite tai. vėl. Tai padeda švelniai sumaišyti, nepažeidžiant panardinimo.
3 – Iškepkite jalapeño Popper Dip
Perkelkite mišinį į nedidelę geležinę keptuvę arba kepimo indą. Naudokite tą pačią mentele, kad išlygintumėte jį į lygų sluoksnį.
Pabarstykite likusiu sūriu, tada įdėkite į orkaitę, kad keptumėte 375 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių, kol mišinys pradės burbuliuoti, o sūris išsilydys ir taps auksinės rudos spalvos.
Papuoškite jalapeños ir trupinta šonine ant viršaus, tada patiekite su mėgstamais padažais, tokiais kaip traškučiai, Ritz krekeriai, duonos griežinėliai ar net daržovės!
Ekspertų patarimai ir saugojimo informacija
Traškiam užpilui – prieš kepdami ant dipo viršaus užbarstykite parmezano sūrio, Ritz krekerių arba Panko duonos trupinių ir lydyto sviesto mišinio.
Norite daugiau šilumos? Šiame jalapeno popper recepte yra labai mažai šilumos, todėl, jei norite šiek tiek daugiau, galite pasilikti šiek tiek sėklų arba į mišinį įpilti šlakelį aštraus padažo. Taip pat galite pridėti keletą jalapeno griežinėlių ant padažo viršaus.
Naudokite riebų kreminį sūrį – viskas, kas yra žemesnė, turės įtakos panardinimo konsistencijai.
Saugokite likučius – sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
Receptų DUK
Ar turėčiau pašalinti sėklas iš jalapeños?
Tai visiškai priklauso nuo to, kiek aštraus norite šio padažo. Didžioji dalis jalapeños šilumos gaunama iš sėklų, todėl jei norite, kad jis būtų šiek tiek aštresnis, kai kurias sėklas galite palikti. Kitu atveju rekomenduoju išimti sėklas prieš pjaustant jalapeños.
Ar turėčiau patiekti panardinimą šiltą ar šaltą?
Nors man asmeniškai labiausiai patinka šis jalapeño popper dip, kai jis yra gražus, šiltas ir kreminis, jis vis tiek skanus kambario temperatūroje. Taip pat gerai šalta, bet jei tai būčiau aš, sušildyčiau jį atgal!
,
Koks yra geriausias būdas sušilti?
Likusį padažą sudėkite į orkaitėje saugų indą ir įdėkite į šaltą orkaitę. Įkaitinkite orkaitę 375 laipsnių ir leiskite panardinimui sušilti su orkaite! Taip jis sušildys neperkepdamas. Jei orkaitės temperatūra nėra pakankamai šilta, greitai išmaišykite, tada leiskite sušilti dar 3–5 minutes arba kol pasieks pageidaujamą temperatūrą.
Jūsų arsenale niekada negali būti per daug užkandžių! Tai vieni iš mūsų mėgstamiausių vakarėlių užkandžių!
- Velveeta dešros sūrio dip – kaskart užkliūna nenumaldomas lipnus mirkymas iš Velveeta, grietinėlės sūrio ir sultingos dešros.
- Caprese salotų iešmeliai – alternatyva sėdimoms salotoms, šiuose iešmuose dera pomidorai, šviežia mocarela, bazilikas ir balzamikas. skanus šviežias užkandis vakarėliui.
- Biskviko dešros rutuliukai – pagaminkite tik penkis ingredientus ir kelias minutes.
- Pepperoni suktinukai – suvyniokite mėgstamus picos priedus į pusmėnulio suktinukus, aptepkite sviestu ir prieskoniais ir mėgaukitės kąsnio dydžio pica!
- Taco padažas – Klasikinis sluoksniuotas taco padažas patobulinamas, kai pagrindą įdedate į mėgstamą taco mėsą!
Norite daugiau gėrybių?
Norite daugiau skanių receptų, kaip šis? Įveskite savo vardą ir el. pašto adresą žemiau esančioje formoje, kad prisijungtumėte prie „Play Party Plan“ bendruomenės! Kassavaitinius receptus ir vakarėlių idėjas gausite tiesiai į savo pašto dėžutę!
Aptarnauja žmonių
-
Dideliame dubenyje rankiniu mikseriu išplakite grietinėlės sūrį iki vientisos masės.
8 uncijos grietinėlės sūrio
-
Kai kreminis sūris taps vientisas, įpilkite grietinės, majonezo, česnako miltelių, druskos, pipirų ir išmaišykite iki vientisos masės.
3/4 stiklinės grietinės, 1/4 stiklinės majonezo, 1 šaukštelis česnako miltelių, 1 šaukštelis druskos, 1 šaukštelis pipirų
-
Mentele arba mediniu šaukštu sulenkite kubeliais pjaustytą jalapeño ir susmulkintą šoninę, nepamirškite kiekvieno pasilikti šiek tiek viršaus papuošimui.
2 griežinėliai jalapeno, 12 griežinėlių šoninės
-
Kai jie bus sumaišyti, supilkite po vieną puodelį kiekvieno sūrio.
1 1/2 puodelio susmulkinto čederio sūrio, 1 1/2 puodelio susmulkinto Monterey Jack sūrio
-
Perkelkite mišinį į 10 colių geležinę keptuvę arba kvadratinę kepimo formą. Naudokite tą pačią mentele, kad išlygintumėte jį į lygų sluoksnį.
-
Pabarstykite likusiu sūriu, tada įdėkite į orkaitę, kad keptumėte 375 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių, kol mišinys pradės burbuliuoti, o sūris išsilydys ir taps auksinės rudos spalvos.
-
Papuoškite jalapeños ir trupinta šonine ant viršaus, tada patiekite su mėgstamais padažais, tokiais kaip traškučiai, Ritz krekeriai, duonos griežinėliai ar net daržovės!
Norite daugiau šilumos? Šiame jalapeno popper recepte yra labai mažai šilumos, todėl, jei norite šiek tiek daugiau, galite pasilikti šiek tiek sėklų arba į mišinį įpilti šlakelį aštraus padažo. Taip pat galite pridėti keletą jalapeno griežinėlių ant padažo viršaus.
Naudokite riebų kreminį sūrį – viskas, kas yra žemesnė, turės įtakos panardinimo konsistencijai.
Saugokite likučius – sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
Kalorijos: 501kcal, Angliavandeniai: 6g, Baltymai: 17g, Riebalai: 46g, Sotieji riebalai: 21g, Polinesotieji riebalai: 6g, Mononesotieji riebalai: 14g, Transriebalai: 0.1g, Cholesterolis: 106mg, Natris: 916mg, Kalis: 228mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 3g, Vitaminas A: 1151 mTV, Vitaminas C: 27mg, Kalcis: 364mg, Geležis: 0.5mg