Šios kopijuotos tigrų uodegos yra tokios pat, kokias galite įsigyti Disneilende! Zefyro lazdelės padengtos ištirpinta karamele, padengtos oranžinės spalvos baltu šokoladu ir šokolado juostelėmis, o po to padengtos apelsinų cukrumi!

Jie tokie pat skanūs, kaip ir žavingi!

Naminės tigrų uodegos (Disneilendo kopija)

Jei jau kurį laiką buvote šalia, tikriausiai jau supratote, kad man ir mano šeimai patinka viskas, kas yra „Disney“! Tiesą sakant, ką tik grįžau iš kelionės į Disneilendą, kad apžiūrėčiau geriausią Disneilendo maistą ir Disneilendo Helovino skanėstus!

Vienas iš mano mėgstamiausių yra Pūkuotuko kampelio Tigger Tails – tai zefyrai, padengti karamele, tada padengti šokoladu ir pabarstukais. Jie daug geresni už paprastus šokoladu padengtus zefyrus, todėl man teko namuose pasidaryti kopijuotą versiją!

Norėčiau manyti, kad šis Tigger Tails receptas patenka į „dar geresnių“ naminių gaminių kategoriją. Be to, jie yra be galo žavingi, taip lengva pagaminti ir padės įnešti į jūsų virtuvę šiek tiek Disnėjaus!

„Disneyland Tigger Tails“ ingredientai su etiketėmis„Disneyland Tigger Tails“ ingredientai su etiketėmis
  1. Ledinukų lazdelės – Įsitikinkite, kad naudojate pakankamai ilgus ir pakankamai tvirtus. Man šie patinka.
  2. Kraft karamelės – Labai rekomenduoju naudoti Kraft karameles!
  3. Baltojo šokolado tirpimo vafliai – Mano mėgstamiausia rūšis yra Ghirardelli lydantys vafliai, nes jie tirpsta sklandžiai. Jei negalite gauti tirpstančių vaflių, galite naudoti ir baltus saldainių lydytus.
  4. Oranžinis saldainių dažymas – Naudokite saldainių, o ne maisto ar gelio dažus.
  5. Oranžinis šlifavimo cukrus – Jei norite, galite naudoti pabarstukus, bet man labiau patinka šlifuoti cukrų, nes jis lengvesnis ir blizgesnis.
  6. Kokosų aliejus arba riebi grietinėlė (nebūtina) – Į šokoladą galima įpilti šiek tiek kokosų aliejaus, jei jį reikia atskiesti, o riebi grietinėlė gali padėti atskiesti karamelę, jei ji ištirpusi per tiršta.

Kodėl skanėstai ant lazdelių yra geriausi!

Vienas iš mano mėgstamiausių dalykų patiekiant daiktus ant pagaliukų (pvz., peliuko Mikio pyrago pyragaičių ir šokoladu padengtų kepsnelių), yra tai, kad juos galite patiekti ant padėklo / lėkštės arba galite įdėti į kokį nors stiklainį ar pyrago laikiklį. Suteikite desertų stalui aukštumo ir intrigos!

Šios Disneilendo tigrų uodegos tam puikiai tinka! Be to, daiktai ant pagaliukų tiesiog skanesni – tai įrodyta, bent jau mano dviejų berniukų!

Kaip pasidaryti Disneilendo tigro uodegas

Šiuos Disneilendo skanėstus pagaminti iš tikrųjų lengviau, nei manote, ir aš jums paaiškinsiu kiekvieną žingsnį, kad tai būtų dar lengviau!

1 – Susmulkinkite zefyrus

Pirmas dalykas, kurį turėsite padaryti, tai iškloti kepimo skardą pergamentiniu popieriumi, kad uodegėlės nepriliptų!

Tada ant kiekvieno iešmo ar ledinuko lazdelės uždėkite mūsų zefyrus. Galite padaryti juos tiesius arba šiek tiek pakreipti, kad atrodytų kaip banguotos uodegos.

zefyrai ant ledinukų lazdeliųzefyrai ant ledinukų lazdelių

2 – Padenkite karamele

Kai jūsų zefyrai bus iškepti į iešmus, laikas juos aptepti lipnia karamele!

  1. Karamelę sudėkite į nedidelį puodą ir kaitinkite ant vidutinės-mažos ugnies, kol karamelė visiškai ištirps. Kai jis ištirps, nukelkite nuo ugnies, kad nesudegtų, kol dengiate zefyrus.

Patarimas!

Jei karamelė per tiršta, galite įpilti 1/2 šaukštelio riebios grietinėlės, kad ji praskiedžiama. Nepilkite vandens taip, kaip jums gali kilti pagunda!

  1. Kol karamelė vis dar šilta, mediniu šaukštu užpilkite karamelę ant zefyrų viršaus, kad jie visiškai pasidengtų karamele – kad bet kokia papildoma karamelė nuvarvėtų nuo zefyrų ir vėl į keptuvę!
  2. Padėkite padengtus zefyrus ant paruoštos kepimo skardos ir kartokite šį procesą, kol visi jūsų zefyrai bus padengti!
  3. Karamelizuotus zefyrus atšaldykite šaldytuve apie 30 minučių.
vaizdų koliažas, kuriame matyti tirpstanti karamelė ir jos užliejimas ant zefyrųvaizdų koliažas, kuriame matyti tirpstanti karamelė ir jos užliejimas ant zefyrų

3 – Padenkite šokoladu

Kai karamelė visiškai sustings, laikas aptepti Tigger Tails baltuoju šokoladu!

  1. Baltąjį šokoladą sudėkite į gilų mikrobangų krosnelėje tinkamą indą (pakankamai giliai, kad galėtumėte panardinti zefyrus į indą).
  2. Įdėkite į mikrobangų krosnelę ir ištirpinkite kas 30 sekundžių, maišydami tarp žingsnių iki vientisos masės.
  3. Kai jis visiškai ištirps, į baltąjį šokoladą įlašinkite lašelį oranžinių maistinių dažų ir išmaišykite. Tęskite šį procesą, kol gausite oranžinę spalvą, kurios ieškote.

Patarimas!

Jei šokoladas vis dar per tirštas, galite įpilti 1/4 šaukštelio kokosų aliejaus, kad jis suplonėtų ir šiek tiek išlygintų!

  1. Panardinkite zefyro vėrinukus į indą, kad jie visiškai pasidengtų. Jei yra daugiau šokolado, leiskite jam lašėti atgal į dubenį kitam zefyrams!
vaizdų koliažas, kuriame matyti, kaip tirpsta baltasis šokoladas ir pilamas jį ant zefyrųvaizdų koliažas, kuriame matyti, kaip tirpsta baltasis šokoladas ir pilamas jį ant zefyrų
  1. Padėkite zefyro lazdelę atgal ant kepimo skardos ir nedelsdami pabarstykite šlifavimo cukrumi. Tada pakartokite tai su visais kitais iešmeliais.
  2. Prieš pereidami prie kito žingsnio, leiskite šokoladui visiškai sustingti!
kepimo skarda su apelsininiu šokoladu padengtais zefyrais ant ledinukų lazdeliųkepimo skarda su apelsininiu šokoladu padengtais zefyrais ant ledinukų lazdelių

4 – Užbaikite tigro uodegas

Paskutinis žingsnis kuriant šias Disneilendo tigro uodegų kopijas yra pridėti keletą tigro juostelių prie zefyro lazdelių!

  1. Ištirpinkite šokoladą mažame mikrobangų krosnelėje tinkamame dubenyje (kaip ir su baltuoju šokoladu aukščiau), bet šį kartą 20 sekundžių žingsniu, maišydami, kol šokoladas taps vientisas.
  2. Supilkite ištirpintą šokoladą į maišelį arba viršutinį maišelį su užtrauktuku, kurio kampe išpjauta maža skylutė.
  3. Ant uodegų priklijuokite tigro juosteles pakaitomis, kad įgautumėte gražią tigro išvaizdą!
  4. Leiskite šokoladui visiškai sustingti.
šokoladas vamzdžių maišelyje šalia Tigger Tails ant kepimo skardosšokoladas vamzdžių maišelyje šalia Tigger Tails ant kepimo skardos

Kai šokoladas ant uodegų sustings, laikas mėgautis! Galite juos valgyti iš karto arba išsaugoti vėliau, naudodami toliau pateiktą saugojimo informaciją!

rankoje laikote Disneilendo kopijuotą Tigger Tail skanėstąrankoje laikote Disneilendo kopijuotą Tigger Tail skanėstą

Tai būtų toks smagus skanėstas, kurį būtų galima panaudoti skaičiuojant iki Disneilendo arba ant desertų stalo Disnėjaus vakarėlyje ar net su viena iš šių mielų Mikės Pūkuotuko citatų Mikės Pūkuotuko kūdikio vakarėlyje (viena iš mano mėgstamiausių mergaičių kūdikių vakarėlio temų). .

Ekspertų patarimai ir saugojimo informacija

Įsitikinkite, kad karamelė ir šokoladas yra švieži. Pasenusi karamelė ir šokoladas taip pat neištirps.

Pirmiausia perskaitykite receptą. Jei nesate pasiruošę ir nesutvarkyti, šis receptas gali būti didžiulė netvarka!

Žinoma, jie geriausiai patiekiami dieną, tačiau juos taip pat galite laikyti iki 3–4 dienų hermetiškame inde, išklotame vašku arba pergamentiniu popieriumi, kuris laikomas šaldytuve.

Receptų DUK

Kodėl mano zefyrai tirpsta, kai padengiu juos karamele?

Zefyrai turėtų suminkštėti nuo karamelės šilumos, bet jei jie tirpsta, vadinasi, jūsų karamelė per karšta.

Ar galiu padaryti Tigro uodegas į priekį?

Nors jais geriausia mėgautis tą dieną, kai jie gaminami, galite mėgautis iki 3–4 dienų. Rekomenduoju juos sudėti į indą, išklotą vašku arba pergamentiniu popieriumi (kad nepriliptų) ir laikyti šaldytuve!

pusiau suvalgytas Disneilendo kopijuoklis Tigro uodega, kurio viduje matomas zefyro įdaraspusiau suvalgytas Disneilendo kopijuoklis Tigro uodega, kurio viduje matomas zefyro įdaras

Daugiau Disneyland Copycat receptų

Jei jums patinka „Disney“ skanėstai, būtinai išbandykite šiuos kitus skanius „Disney“ receptus!

Virti: 10 minučių

Iš viso: 55 minučių

Aptarnauja 6 uodegos

  • Uždėkite zefyrus ant iešmelių arba ledinukų lazdelių, po keturis ant kiekvieno pagaliuko.

    6 ledinukų lazdelės, 24 įprasto dydžio zefyrai

  • Karamelę sudėkite į nedidelį puodą ir kaitinkite ant vidutinės-mažos ugnies, kol karamelė visiškai ištirps. Kai jis ištirps, nukelkite nuo ugnies. Jei karamelė per tiršta, galite įpilti 1/2 šaukštelio riebios grietinėlės, kad ji praskiedžiama.

    9,5 uncijos maišelis Kraft karamelės, 1/4 šaukštelio riebios grietinėlės

  • Kol karamelė vis dar šilta, mediniu šaukštu užpilkite karamelę ant zefyrų viršaus, kad jie visiškai pasidengtų karamele – kad bet kokia papildoma karamelė nuvarvėtų nuo zefyrų ir vėl į keptuvę!

  • Padėkite padengtus zefyrus ant paruoštos kepimo skardos ir kartokite šį procesą, kol visi jūsų zefyrai bus padengti! Tada įdėkite kepimo skardą į šaldytuvą, kad sustingtų 30 minučių.

  • Įdėkite baltąjį šokoladą į gilų mikrobangų krosnelėje saugų indą. Įdėkite į mikrobangų krosnelę ir ištirpinkite kas 30 sekundžių, maišydami tarp žingsnių iki vientisos masės. Jei šokoladas vis dar per tirštas, galite įpilti 1/4 šaukštelio kokosų aliejaus, kad jis suplonėtų ir šiek tiek išlygintų!

    2 puodeliai baltojo šokolado lydančių vaflių, 1/4 šaukštelio kokosų aliejaus

  • Kai jis visiškai ištirps, į baltąjį šokoladą įlašinkite lašelį oranžinių maistinių dažų ir išmaišykite. Tęskite šį procesą, kol gausite oranžinę spalvą, kurios ieškote.

    oranžinės spalvos saldainių dažymas

  • Panardinkite zefyro vėrinukus į indą, kad jie visiškai pasidengtų. Jei yra daugiau šokolado, leiskite jam lašėti atgal į dubenį kitam zefyrams!

  • Padėkite zefyro lazdelę atgal ant kepimo skardos ir nedelsdami pabarstykite šlifavimo cukrumi. Pakartokite su visais iešmeliais.

    oranžinis šlifavimo cukrus

  • Ištirpinkite šokoladą mažame mikrobangų krosnelėje tinkamame dubenyje, bet šį kartą 20 sekundžių intervalais maišydami, kol šokoladas taps vientisas.

    1/4 puodelio pusiau saldaus šokolado

  • Supilkite ištirpintą šokoladą į maišelį arba viršutinį maišelį su užtrauktuku, kurio kampe išpjauta maža skylutė.

  • Ant uodegų priklijuokite tigro juosteles pakaitomis, kad įgautumėte gražią tigro išvaizdą! Tada prieš valgydami leiskite šokoladui visiškai sustingti.

Įsitikinkite, kad karamelė ir šokoladas yra švieži. Pasenusi karamelė ir šokoladas taip pat neištirps.
Pirmiausia perskaitykite receptą. Jei nesate pasiruošę ir nesutvarkyti, šis receptas gali būti didžiulė netvarka!
Žinoma, jie geriausiai patiekiami dieną, tačiau juos taip pat galite laikyti iki 3–4 dienų hermetiškame inde, išklotame vašku arba pergamentiniu popieriumi, kuris laikomas šaldytuve.

Kalorijos: 542kcal, Angliavandeniai: 87g, Baltymai: 6g, Riebalai: 21g, Sotieji riebalai: 11g, Polinesotieji riebalai: 2g, Mononesotieji riebalai: 6g, Transriebalai: 0,01g, Cholesterolis: 13mg, Natris: 173mg, Kalis: 265mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 74g, Vitaminas A: 39TV, Vitaminas C: 0.4mg, Kalcis: 155mg, Geležis: 1mg

Kursas: Desertas

Virtuvė: Amerikos



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *