Šie Helovino cinamono suktinukai yra skanus ir ne toks baisus Helovino skanėstas, kurį lengva pagaminti ir skanu! Konservuoti cinamono suktinukai paverčiami oranžiniais puriais monstrų suktinukais, pridedant grietinėlės, maistinių dažiklių ir saldainių!
Tai yra tobuli Helovino pusryčiai ar vaišės Helovino vakarui! Tiek vaikams, tiek suaugusiems patiks cinamono suktinukų purumas ir skonis, todėl jie bus geriausias Helovino vakarėlio užkandis!
Vienas iš mano mėgstamiausių dalykų rudenį yra visas mielas Helovino vakarėlio maistas, kurį žmonės sugalvoja. Tokie dalykai kaip raganos skrybėlių sausainiai, Frankenšteino Helovino pyragaičiai ir dar daugiau!
Aš visada turiu atsargas saldainių akių, tiesiog sėdiu šalia ir maldauju būti panaudotas, todėl išplakiau šiuos mielus Helovino cinamono suktinukus pagal savo virusinį TikTok cinamono suktinukų receptą. Ir mano berniukai juos mylėjo! Aš turiu galvoje, kad jiems patinka viskas su saldainių akių obuoliais, bet pažadu, kad jie iš tikrųjų yra labai geri!
Jie gali būti mano naujas mėgstamiausias Helovino vakarėlio maistas, nes išplakti partiją yra taip paprasta, kaip ir įmanoma! Ir niekas niekada nesužinos, kad jūs ne tik išmušėte juos nuo nulio!
Kodėl jums patiks šis receptas
- Lengva – tai daug lengviau nei naminiai cinamono suktinukai ir vis tiek yra puikaus skonio! Naminiam gaminimui yra laikas ir vieta, o Helovino rytas – ar ne!
- Šventinis – pridėjus saldainių akių ir pabarstukų, tai labai linksma ir šventiška, be to, galite pakeisti spalvas, kad jos atitiktų bet kurią Helovino vakarėlio temą!
- Kreminio sūrio glaistymas – Nors patys cinamono suktinukai gali būti ne naminiai, grietinėlės sūrio glaistymas yra ir tai daro VISKAS skirtumą!
Ingredientai
Ingredientų pastabos
- Konservuoti cinamono suktinukai – Tai turi būti tikri cinamono suktinukai, tie, kurie išsitraukia, o ne įprasti Pillsbury cinamono suktinukai (ne „Grands“), kurie nesivynioja. Aš naudoju Pillsbury Grands cinamono suktinukus!
- Kreminis sūris – Jei labai skubate, kreminio sūrio glaistymo galite praleisti. Tačiau siūlyčiau skirti daugiau laiko kreminio sūrio glajui gaminti, nes tai tikrai perkelia juos į kitą lygį.
- Sviestas – Jums reikės ir lydyto, ir minkšto sviesto, todėl prieš ruošdami sviestą būtinai perskaitykite instrukcijas, kaip paruošti sviestą!
- Helovino pabarstukai – Šiems naudojau mažas saldainių akis ir įprastus Helovino pabarstukus (jimmies). Venkite didelių rutuliukų ar kietų pabarstukų, nes niekas tikrai nenori jų valgyti!
Kaip pasigaminti Helovino cinamono suktinukus
Šis Helovino cinamono suktinukų receptas bus beveik paprasčiausias cinamono suktinukas, kurį kada nors pagaminsite! Tiesiog išskleiskite skardinę, pridėkite priedų, kepkite, užšaldykite ir papuoškite!
1 – Paruoškite cinamono suktinukus
Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių ir 9 × 13 kepimo skardą sutepkite riebalais, naudodami nepridegantį purškiklį arba sviesto lazdelę.
Atidarykite Pillsbury Grands cinamono ritinėlių skardinę ir įdėkite juos į paruoštą patiekalą vienu sluoksniu. Glajų skardines galite atidėti vėliau, kai gaminsite grietinėlės sūrio glaistą.
Puodelį riebios grietinėlės užpilkite ant cinamono suktinukų keptuvėje ir būtinai užpilkite grietinėlę ant viso, įskaitant tarpą tarp suktinukų, kad jis įsigertų į suktinukus!
Dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų, cinamoną ir lydytą sviestą, kol visiškai susimaišys. Kai jis sumaišomas, supilkite cinamono cukraus mišinį ant cinamono suktinukų viršaus, įsitikinkite, kad padengti visus suktinukus!
2 – Iškepkite Helovino suktinukus
Cinamoninius suktinukus sandariai uždenkite folija, stenkitės, kad folija nenustumtų ant cinamono suktinukų priedų! Cinamoninius suktinukus kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, visą laiką uždengę, kad per anksti neparuduotų.
Kai suktinukai iškeps, išimkite juos iš orkaitės ir atidėkite kelioms minutėms atvėsti. Geriausi yra šilti suktinukai, tačiau prieš dėdami glajų reikia įsitikinti, kad jie pakankamai atvės, nes kitaip jis tiesiog ištirps!
Patarimas!
Nepraleiskite cinamono suktinukų uždengimo! Jiems reikia pakankamai laiko, kad sugertų visą kremą nesudegindami! Įprastos instrukcijos ant skardinės nurodys, kad jas reikia kepti trumpiau ir neuždengus – vadovaukitės šio įrašo apačioje pateiktomis instrukcijomis!
3 – Padarykite grietinėlės sūrio glaistą
Kol vyniotiniai kepa, pasigaminkite glajų. Kaip jau minėjau anksčiau, galite mėgautis šiais cinamono suktinukais su pridedamu glajumi, bet man labiau patinka iš dalies naminio sūrio glaistymas.
Į vidutinio dydžio dubenį įpilkite minkšto sviesto ir keturias uncijas grietinėlės sūrio. Minkštą sviestą ir kreminį sūrį išplakite, kol jie susimaišys.
Sumaišykite dviejuose induose glajų iš cinamono suktinukų skardinių. Tai vis tiek suteiks puikų cinamono suktinuko glaisto skonį, nepanašų į konservuotą glaistą.
Suberkite cukraus pudrą ir plakite iki kreminės masės. Tada įlašinkite porą lašų oranžinių (arba kokios norite spalvos) maistinių dažų ir maišykite, kol gausite norimą spalvą.
Kai jis bus visiškai lygus, šiltus (ne karštus) cinamono suktinukus paskleiskite glaistu ir įsitikinkite, kad jie visiškai padengti!
4 – Papuoškite ir patiekite cinamono suktinukus
Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas, gausiai pabarstykite viršų Helovino pabarstukais ir saldainių akimis – netgi galite leisti savo vaikams padėti jas papuošti, tai tikrai pati smagiausia dalis!
Kai cinamono suktinukai sušals, jie bus paruošti valgyti! Galite patiekti juos iš karto šiltus arba leisti šiek tiek prisėsti ir mėgautis vėliau – bet aš asmeniškai mieliau valgau iš karto!
Kaip ir visi cinamono suktinukai, jie yra gana sotūs! Aš asmeniškai mėgstu juos patiekti su pienu ant šono – šie monstrų pienai būtų smagu! Arba galite tiesiog patiekti su įprastomis sultimis arba Helovino punšu, bet kuriuo atveju jie vis tiek bus skanūs!
Kaip laikyti šiuos cinamono suktinukus
Laikyti hermetiškame inde kambario temperatūroje iki dviejų dienų arba šaldytuve iki 5 dienų. Jei šaldote, aš asmeniškai mėgstu 15–30 minučių leisti jiems stovėti kambario temperatūroje, kad sušiltų, arba kelioms minutėms pašauti į orkaitę.
Daugiau Helovino skanėstų
Jei jums patinka Helovino skanėstai, išbandykite vieną iš šių skanių receptų!
Aptarnauja Ritinėliai
Cinamono suktinukai
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių ir riebalais ištepkite 9×13 kepimo formą.
-
Į paruoštą kepimo formą sudėkite Grands cinamono suktinukus.
2 (5 skaičiai) skardinės šaldytuve laikomų cinamono suktinukų
-
Supilkite riebią grietinėlę ant cinamono suktinukų, tarp kiekvieno suktinuko būtinai įpilkite šiek tiek grietinėlės.
1 puodelis riebios plaktos grietinėlės
-
Mažame dubenyje ištirpinkite 4 šaukštus sviesto, tada sumaišykite rudąjį cukrų ir cinamoną.
4 šaukštai sviesto, 1/3 stiklinės rudojo cukraus, 1/2 šaukštelio cinamono
-
Cinamono, sviesto, rudojo cukraus mišinį užpilkite ant cinamono suktinukų.
-
Cinamoninius suktinukus uždenkite folija ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.
-
Uždengtus cinamono suktinukus kepkite 30 min.
-
Kai suktinukai iškeps, išimkite juos iš orkaitės ir padėkite į šalį, kad atvėstų.
-
Visiškai atvėsusius iškeptus cinamono suktinukus užtepkite kreminio sūrio cinamono suktinukų glaistu.
-
Ant viršaus pabarstykite saldainių akimis ir Helovino pabarstuku, tada patiekite.
saldainių akys, Helovino pabarstukai
Šerkšnas
-
Į vidutinio dydžio dubenį įpilkite minkšto sviesto ir keturias uncijas grietinėlės sūrio.
4 uncijos grietinėlės sūrio, 4 Vš sviesto
-
Minkštą sviestą ir kreminį sūrį išplakite, kol jie susimaišys.
-
Sumaišykite dviejuose induose glajų iš konservuotų cinamono suktinukų.
2 glajų iš iš anksto pagamintų cinamono suktinukų
-
Supilkite cukraus pudrą, kol masė taps kreminė.
1 puodelis cukraus pudros
-
Įlašinkite porą lašų oranžinių maistinių dažų ir sumaišykite. Tęskite maistinių dažų dėjimą, kol būsite patenkinti spalva.
oranžiniai maistiniai dažai
Laikyti hermetiškame inde kambario temperatūroje iki dviejų dienų arba šaldytuve iki 5 dienų. Jei šaldote, aš asmeniškai mėgstu 15–30 minučių leisti jiems stovėti kambario temperatūroje, kad sušiltų, arba kelioms minutėms pašauti į orkaitę.
Kalorijos: 276kcal, Angliavandeniai: 21g, Baltymai: 1g, Riebalai: 22g, Sotieji riebalai: 14g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 6g, Transriebalai: 0.4g, Cholesterolis: 62mg, Natris: 118mg, Kalis: 51mg, Pluoštas: 0.1g, Cukrus: 20g, Vitaminas A: 782TV, Vitaminas C: 0.1mg, Kalcis: 37mg, Geležis: 0.1mg