Šie naminiai pepperoni suktinukai yra puiki alternatyva įprastai picai picos vakarui! Jie traškūs iš išorės, minkšti viduje ir be galo skanūs! Patiekite juos per kitą bagažinės dangtį, picos vakarėlį ar tiesiog vakarienei savo šeimai!

pepperoni suktinukai su picos padažu žalsvai melsvoje lėkštėje

Geriausias Pepperoni ritinėlio receptas

Mes čia dideli picų žmonės, turiu omenyje, kad picos kepalas yra mano visų laikų mėgstamiausias patiekalas, todėl tai turėtų ką nors pasakyti. Viename iš mūsų mėgstamiausių vietinių restoranų patiekiami skanūs pepperoni suktinukai, todėl žinojau, kad noriu juos pasigaminti namuose!

Jie tokie geri. Naminė picos tešla apibarstoma tonomis pepperoni ir sūrio, tada sandariai suvyniojama ir iškepama į skanius sūrius picos suktinukus.

Picos tešla išlieka minkšta, sūris tampa itin lipnus, o skonis tiesiog nuostabus. Jie yra puikus užkandis picai vakarėliui, Super Bowl vakarėliui ar net tiesiog vakarienei jūsų šeimai!

Kodėl jums patiks šie pipirų suktinukai

  • Greitai ir lengvai – Nors mes naudojome naminę picos tešlą, galite jas pasigaminti ir su parduotuvėje pirkta picos tešla. Ir tiesiogine prasme tai tik suktinukų iškočiojimas, užpilimas ir kepimas!
  • Minkštas ir lipnus – Įsivaizduokite lipnią cinamono suktinukų tešlą, bet su picos užpilu – štai ką čia gausite!
  • Sušilti puikiai – kaip ir paprastos picos, šios puikiai sušyla, todėl visada galite pagaminti partiją anksčiau laiko ir tiesiog sušilti vakarėlio metu!

Ingredientai

ingredientai pepperoni suktinukuose su etiketėmisingredientai pepperoni suktinukuose su etiketėmis

Ingredientų pastabos

  • Picos padažas – naudokite mėgstamą picos padažą, nesvarbu, naminis, ar parduotuvėje pirktas, bet rekomenduoju glotnų (ne stambų). Taip pat norite, kad užtektų suktinukų pagaminti IR pamirkyti juos padaže.
  • Picos tešla – naudokite mūsų naminės picos tešlos receptą arba parduotuvėje pirktą tešlą (ne iš anksto paruoštą plutą). Kad ir kokią tešlą naudotumėte, įsitikinkite, kad ją galima iškočioti labai plonai.
  • Sviestas – Sūdytas sviestas yra geriausias, o kadangi sviestas iš tikrųjų suteikia šiek tiek skonio, visada rekomenduoju airišką žole maitinamą sviestą, pavyzdžiui, Kerrygold. Jis tiesiog skanesnis.
  • Pepperoni – rinkitės įprasto dydžio pipirus, o ne didelius (ar mini), kad būtų lengva juos susukti
  • Mocarelos sūris – Smulkiai susmulkintas mocarelos sūris (palyginti su didesniais gabalėliais) bus geriausias pasirinkimas, kad būtų lengviau susukti

Kaip pasigaminti naminius pepperoni suktinukus

Šį pepperoni suktinukų receptą pagaminti iš tikrųjų labai paprasta, tačiau būtinai perskaitykite visas pastabas, kad pasiektumėte geriausių rezultatų! Gaminame juos jau keletą kartų ir, jei nesilaikysite tam tikrų dalykų patarimų, jie vis tiek bus geri, bet ne tokie skanūs!

1 – Paruoškite tešlą

Pradėkite ištepdami sviestu 9 × 13 kepimo formos dugną ir įkaitindami orkaitę iki 400 laipsnių.

Tešlą iškočiokite į didelį stačiakampį. Kalbame apie labai didelį dydį, kad būtų galima pagaminti pakankamai picos suktinukų, kad užpildytų jūsų kepimo indą.

picos tešla iškočiojama į didelį stačiakampįpicos tešla iškočiojama į didelį stačiakampį

2 – Įdėkite picos priedų

Tešlą užtepkite plonu padažo sluoksniu. Net jei jums labai patinka padažas, naudokite ploną sluoksnį. Visada galite panardinti juos į daugiau padažo, bet jei padažo per daug, tešla neiškeps iki galo (patikėkite manimi – išbandėme).

picos padažas ant picos tešlospicos padažas ant picos tešlos

Padažą uždenkite ne tokiu plonu pepperoni ir mocarelos sūrio sluoksniu. Jūs tikrai norite užpildyti visą tešlą pipirais, o ne taip, kaip pigiose picerijose, kuriose taupote pepperoni! Aš beveik padengiau jį vienu pepperoni sluoksniu, bet turėjau juos pakankamai arti, kad jie liestųsi!

Tada išprotėk su sūriu – norisi sūrių pepperoni suktinukų!

didelė stačiakampė picos tešla, padengta sūriu ir pepperonididelė stačiakampė picos tešla, padengta sūriu ir pepperoni

3 – susukti picos tešlą

Užpiltą tešlą iškočiokite lygiai taip pat, kaip cinamono suktinukus, kočiodami kuo sandariau su visais priedais viduje. Paprastai po truputį susuku jo dalis, tada judu žemyn ir sandariai susuku.

Tęskite tol, kol viskas bus sandariai susukta.

nekepti pepperoni suktinukai iki pusės susuktinekepti pepperoni suktinukai iki pusės susukti

4 – Supjaustykite pepperoni suktinukus

Susuktą tešlą dideliu peiliu supjaustykite į 1 colio ritinėlius. Galbūt manote, kad čia geriausiai tiktų dantytas peilis, bet taip nėra – geriausias pasirinkimas yra didelis šefo peilis, kuris yra gražus ir aštrus.

Patarimas!

Lėtai perpjaukite tešlą dideliu aštriu šefo peiliu, kad perpjautumėte priedus ir nesugadintumėte ritinėlių. Be to, mes mėgstame naudoti siūlą cinamono suktinukams pjaustyti, tačiau šis nulaužimas neveikia, nes siūlas neperpjauna pepperoni ritinėlio – laikykitės peilio!

susukti pepperoni suktinukai su puse tešlos supjaustyti griežinėliaissusukti pepperoni suktinukai su puse tešlos supjaustyti griežinėliais

5 – Iškepkite Pepperoni suktinukus

Sandariai sudėkite suktinukus į 9 × 13 kepimo indą, laikykite juos kuo arčiau vienas kito.

Svarbiausia yra įsitikinti, kad pepperoni suktinukai yra sandariai supakuoti, kad suktinukai iš išorės būtų traškūs, o viduje liktų minkšti.

nekepti pepperoni suktinukai kepimo formojenekepti pepperoni suktinukai kepimo formoje

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes arba kol viršus apskrus. Mes taip pat gaminome juos olandiškoje krosnyje mūrinėje krosnyje ir tokiu būdu jie yra puikūs, bet suprantu, kad dauguma žmonių jų neturi, todėl orkaitė yra puiki!

kepti pepperoni suktinukai baltoje kepimo formojekepti pepperoni suktinukai baltoje kepimo formoje

6 – Patiekite su picos padažu

Kai viršūnės taps auksinės rudos spalvos, dar kartą patikrinkite, ar tešla visiškai iškepusi, tada leiskite atvėsti minutę ar dvi. Tada atsargiai mentele išimkite juos iš keptuvės ir išimkite juos atskirai.

medinė mentele po pepperoni vyniotiniu medinė mentele po pepperoni vyniotiniu

Visus pepperoni suktinukus sudėkite ant picos padažo, kad galėtumėte pamirkyti (kaip ir šiuos mini kalzonus) ir patiekite šiltus! Jie taip pat yra geri drungni, bet viskas su sūriu visada bus geriau šilta!

pepperoni suktinukai žalsvai mėlynoje lėkštėje su picos padažupepperoni suktinukai žalsvai mėlynoje lėkštėje su picos padažu

Taip pat galite tiesiog sudėti juos atskirai su likusiu picos padažu ir leisti žmonėms pilti picos padažą į savo lėkštes (dažnai tai, ką darome su picos kepalu). Kol žmonės turės pepperoni suktinukų ir picos padažo – jie bus puikūs!

ranka panardinant pepperoni vyniotinį į baltą ramekiną su picos padažuranka panardinant pepperoni vyniotinį į baltą ramekiną su picos padažu

TvarkaraštisPaspauskite

Patarimai ir saugojimo informacija

Laikykite likusius pepperoni suktinukus sandariame inde šaldytuve iki penkių dienų.

Pakaitinkite likusius pepperoni suktinukus padėdami juos ant picos keptuvės arba į kepimo indą ir pašaukite į šaltą orkaitę. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių ir leiskite pepperoni suktinukams sušilti orkaitėje – tai geriausias būdas grąžinti jiems originalius ooey gooey pepperoni suktinukus!

Išmeskite picos tešlą (kaip tai daroma restoranuose) prieš išleisdami, kad galėtumėte daugiau išnaudoti. Tai taip pat padės jums iškočioti itin ploną tešlą.

Būtinai kočiokite tešlą kuo tankiau. Dėl visų tų sandarių ritinių viduje jie tokie puikūs!

Pašildykite savo padažą panardinimui ant viryklės ant silpnos ugnies, kol vyniotiniai kepa.

Receptų DUK

Ar pepperoni suktinukus reikia šaldyti?

Taip! Laikykite šaldytuve hermetiškame inde, kad galėtumėte mėgautis iki penkių dienų.

Ar galima užšaldyti pepperoni suktinukus?

Taip, juos galima užšaldyti. Užšaldykite hermetiškame inde ir leiskite atitirpti šaldytuve per naktį prieš pašildydami. Tada naudokite aukščiau pateiktas instrukcijas, kaip šildyti orkaitėje, kad pasiektumėte geriausių rezultatų!

pepperoni vyniotinis, kuris pusiau valgomas baltoje lėkštėjepepperoni vyniotinis, kuris pusiau valgomas baltoje lėkštėje

Daugiau picų receptų

Jei esate toks pat didelis picų receptų gerbėjas, kaip ir mes, išbandykite vieną iš šių skanių picų vakarėlio maisto idėjų!

  • Picos posūkiai – Užuot vynioję tešlą, susuksite ją šiais gardžiais pipirų vytiniais!
  • Picos suktinukai – šie greiti ir paprasti pipirų ir sūrio užkandžiai yra puiki vakarienė ar užkandis!
  • Mini picos – šie smagūs individualaus dydžio užkandžiai puikiai tiks vaikams ir vakarėliams!
  • Angliškos bandelės picos – dar viena individualaus dydžio pica, puikiai tinkanti greitai vakarienei ar picos vakarėliui!
  • Sausainiai ir padažo pica – pusryčių picos variantas, puikiai tinkantis priešpiečiams!

Virti: 20 minučių

Iš viso: 25 minučių

Aptarnauja 6 žmonių

  • Įkaitinkite orkaitę iki 425 laipsnių. Sviestu ištepkite 9×13 kepimo formos dugną.

    1 VŠ sūdyto sviesto

  • Tešlą iškočiokite į labai ploną didelį stačiakampį.

    1 picos tešla

  • Tešlą aptepkite plonu sluoksniu picos padažo. Tada uždėkite ne tokį ploną pepperoni sluoksnį ir susmulkintą mocarelos sūrį.

    1 indelis picos padažo, 1 pakelis pepperoni, 2 puodeliai tarkuoto mocarelos sūrio

  • Tvirtai susukite (kaip cinamono suktinuką) išilgai, kad susidarytų vienas labai ilgas storas vyniotinis.

  • Aštriu peiliu supjaustykite 1 1/2 colio gabalėliais.

  • Kepkite 20-25 minutes iš anksto įkaitintoje orkaitėje arba tol, kol suktinukų viršus apskrus.

  • Leiskite atvėsti minutę ar dvi, tada patiekite karštą su picos padažu panardinimui.

    1 indelis picos padažo



Išmeskite picos tešlą (kaip tai daroma restoranuose) prieš išleisdami, kad galėtumėte daugiau išnaudoti. Tai taip pat padės jums iškočioti itin ploną tešlą.

Būtinai susukite kuo griežčiau. Dėl visų tų sandarių ritinių viduje jie tokie puikūs!

Pašildykite savo padažą Peperoni suktinukų panardinimui ant viryklės ant silpnos ugnies, kol suktinukai kepa.
Mitybos faktai apskaičiuojami remiantis bendruoju picos padažu ir tešla ir tiksliai neatspindės jūsų asmeniškai naudojamų rūšių.



Kalorijos: 435kcal, Angliavandeniai: 38g, Baltymai: 19g, Riebalai: 23g, Sotieji riebalai: 11g, Polinesotieji riebalai: 2g, Mononesotieji riebalai: 8g, Trans riebalai: 0.5g, Cholesterolis: 57mg, Natris: 1629 mmg, Kalis: 430mg, Pluoštas: 3g, Cukrus: 8g, Vitaminas A: 801TV, Vitaminas C: 8mg, Kalcis: 209mg, Geležis: 3mg

Kursas: Vakarienė

Virtuvė: Amerikos



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -